What are you looking for?
2017-09-13

Essence The Cushion Eyeliner очна линия

Сред миланските си покупки ви показах една интересна очна линия на Essence, която за момента не се предлага в България.Първоначално търсиш кушон линията на Catrice, за която имаше отлични отзиви, но не я намерих и се спрях на тази на Essence - The Cushion Eyeliner.
Очната линия идва в стабилно стъклено бурканче с капачка на винт и няма проблем дори при пътуване.
Интересното обаче е, че очната линия не е под формата на гел, а гъбка напоена с течност, която наподобява мастило.Формулата е водниста, но много пигментирана.
Няма включена четка и по-добре, защото така можеш да определя с коя ми е най-удобно да ползвам очната линия.
В зависимост от четката могат да се правят както тънки, така и плътни линии, но си иска стабилна ръка.Не мисля, че ще бъде лесно за някой начинаещ.The Cushion Eyeliner позволява напластяване и повтаряне без да премахва вече нанесения продукт.
Очната линия изсъхва бързо и няма много време за корекция, но го считам за плюс, защото иначе би се размазала от мигането с очи например.Освен това след като изсъхне става бетон.Неочаквано за мен се оказа много трайна.При мен издържа целия ден без да се размаже или да избледнее.
Цената на Essence The Cushion Eyeliner беше 3,50 евро, което е много прилична цена за качеството, което предлага и ако попаднете на нея или бъде внесена в България, я препоръчвам.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS