What are you looking for?
2017-09-02

Vichy Slow Age дневен флуид

Не обичам да бързам с ревютата на бяла козметика и поради тази причина забавих този пост.В натовареното ежедневия всички бързаме, хабим нерви и сили, недоспиваме и трупаме нежелан стрес.Забелязвам как хората, които изпадат в депресии, стават нервни или започват да получават паник-атаки за съжаление стават все повече.Всичко това освен на душевния ни мир се отразява пряко и на външния ни вид.
С раждането на детето моят живот много се промени, аз самата много се промених, считам че към по-добро.Дори на грижата за кожата гледам по по-различен начин.Нямам предвид как един крем/парфюм/шампоан ще промени живота ми, а цялостната грижа към мен самата е друга.С напредването на възрастта кожата изисква повече грижи и внимание.По този повод Vichy създават първата дневна формула, която се бори с признаците на стареене в процеса на формирането им - Vichy Slow Age флуид.
Продуктът пристига в голямо стъклено шише с помпа.Много пъти съм споменавала, че обичам стъклени опаковки, които носят усещане за лукс.Да, не са особено удобни при пътуване, но за тази цел има контейнери за път или травел-сайз продукти.Помпата също е удобна и хигиенична, за което няма две мнения.
Vichy Slow Age има кремообразна почти течна консистенция с бледо розов цвят.Формулата на флуида е лека и не лепне.Ароматът му е лек и ненатрапчив.За покриване на цялото лице ми стига една помпа от продукта.Харесва ми това, че има слънцезащитен фактор SPF25 и спокойно го ползвах самостоятелно в някои дни.Можете да видите подробния състав тук:
Ползвам този флуид вече почти 3 месеца и имам достатъчно впечатления.Нанасям Slow Age сутрин на почистена кожа като избягвам зоната около очите и продължавам с рутината си.Попива за по-малко от минута като не оставя неприятен мазен или лепкав филм и цвят.Продуктът придава естествен финиш на лицето - без то да изглежда матирано или бляскаво.
Моята кожа е комбинирана към мазна и няма как да кажа, че не се омазнява след няколко часа, особено в жегите, но е напълно нормално и с матираща кърпичка или малко пудра в Т-зоната всичко си идва на мястото.По мое мнение сега през есента в по-хладните дни продуктът ще се държи още по-добре при моя тип кожа.
Залагам на Slow Age, когато искам нещо леко на лицето си, което нанасям и забравям, че е там.Не случайно споменах, че ползвам само този серум и слънцезащитния мист La Roche-Posay през горещите летни дни със силно слънце.Без фон дьо тен, без пудра, без грим, само подхранена и предпазена чиста кожа.
Това обаче не значи, че не е подходяща като база за грим, напротив.В редките случаи, когато съм слагала грим, не съм имала проблем с фон дьо тен или руж и пудра.
Флуидът дава достатъчно хидратация за моята кожа и не усещам сухота или опъване.Усещам кожата си мека, хидратирана и свежа, без сивкав тен.Слънцезащитната грижа сама по себе си, а и в комбинация с други продукти през по-слънчевите дни, също не ме разочарова и нямам новопоявили се петна или недостатъци.
Доколко влияе на процеса на стареене ще се убедя в бъдеще и се надявам да подпомага за цялостния вид на кожата ми заедно с вътрешните и външните фактори.
Флуидът е икономичен и ще стигне за дълъг период от време, а цената му е 47.85лв за 50мл продукт.Ако предпочитате този клас продукти, със сигурност няма да останете разочаровани от Vichy Slow Age.

*Продуктът ми е предоставен от ПР.Ревюто е основано на личен опит и не е спонсорирано.

Add your comment

  1. На каква температурата трябва да го съхранява ме крема

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма задължителни норми за температура.Както всеки козметичен продукт е добре да се държи на проветриво място без пряка слънчева светлина.

      Изтриване
  2. За каква възраст е подходящ флуидът Slow age

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така и не открих изрично отбелязана препоръка за възраст от марката, така личното ми мнение е 25+.

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS