What are you looking for?
2017-10-14

I ❤ autumn [TAG]

Времето, ах времето.Напоследък не ми достига за нищо свързано с блога.Затова се взех в ръце и реших да направя навреме този Таг, преди да свърши есента.Безкрайно благодаря на дамата с огнената коса Рали от RoseRed's beauty blog за поканата.От доста време не съм правила таг и ми дойде като глътка свеж въздух между ревютата.Та, на въпросите:

1. Кое е нещото, което символизира началото на есента за теб? 
Рожденият ден на сина ми.Признавам си, че есента не е моя сезон, както например е лятото.Преди две години обаче точно в началото на есента станах майка и за мен този ден се превърна в най-любимия и важен в живота ми.

2. Кое е любимото ти място през есента? 
Домът ми.Есента свързвам с дъжд, вятър и захлаждане.Усещането, че трябва да се разделя с летните рокли, сандалите, пръстите в пясъка и любимото море ми действа леко носталгично, затова предпочитам свободното си време да прекарам у дома със семейството ми.Вечерите са отредени на свещи, топла завивка и четене на лаптопа.

3. Есента е времето на свещите. Кой е любимият ти аромат свещ, който палиш вкъщи? 
Нямам любим аромат.Всичко е според настроените и затова имам разнообразие от свещи за всеки един момент и всяко душевно състояние. 

4. Коя е любимата ти есенна напитка? 
Мляко с нескафе.Лятото залагам на фрапета и чисто кафе, докато при захлаждане все по-често в офиса или у дома пия мляко с кафе.

5. Пухкави чорапи? 
За разлика от повечето дами, аз ще кажа твърдо 'не'.Дори у дома залагам на боси крака, а навън съм  с рокля и тънки чорапи.По-скоро ми казала 'да' на пухкави ръкавици през зимата.

6. Сезонът на тиквата е все пак. Коя е любимата ти тиквена храна/напитка? 
Смешно, но факт - единственото нещо, което обичам с тиква е прочутият домашен тиквеник.

7. Кое е нещото, което очакваш с най- голямо нетърпение през есента? 
Коледа?! Ха-ха, като човек, за който сезоните представляват "Лято - Коледа - Лято" мисля, че трябва да бъда честна и да си призная, че очаквам направо празниците в края на годината.

Не знам дали остана някой, който не се е включил, затова каня Ивчето от Sapphire eyes and rubin lips , Мърфи от Murfeishun и Диди от Hunting for beauty.

Add your comment

  1. Страхотни отговори! Много се радвам, че го направи и ти е подействал освежаващо! Много ми хареса и как си разпределила сезонит Лято-Коледа-Лято ♥

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за тагчето, любов! ������ Нямам търпение да го направя! Отдавна не съм отговаряла на лексиконски въпроси ���� ��

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS