What are you looking for?
2017-10-28

Pinks Beauty Box Септември 2017 - Есенно подхранване

В този дъждовен съботен ден на вратата ми се появи последната Pinks кутия на красотата, която ми беше изпратена от марката.Септемврийската кутия е под мотото "Есенно подхранване".Ето и какво се крие в нея.
1.Три броя маски за лице 7th Heaven.В кутията са T-Zone Peel off mask, Strawberry Souffle и Very Berry Mud mask.Не е тайна, че харесвам много тази марка и съм ползвала голяма част от продуктите им като може да видите тук.Три броя в кутия всяка на цена 2,79лв
2.Второто нещо, което грабва погледа е маска за коса с авокадо Dr.Derehsan Hair Growth Accelarating Hair Mask.Състава на маската е добър, не е тествана върху животни и има приятен аромат.Не съм чувала марката, но ще я пробвам с интерес.Пълноразмерен продукт с цена 6,90лв.
Двата продукта в травъл-сайз размер излязоха наскоро на пазара и ми се виждат интересни за проба.
3.Шампоанът за коса Phyto Phytomillesime е подходящ за подсилване на цвета на боядисаната коса, каквато е моята в момента и ще ми влезе в употреба.Предполагам ще ми стигне поне за два-три пъти, така че бих си изградила първоначално мнение за него.В кутията е опаковка от 50мл.
4.Новият Bioderma Sebium Lotion е лосион, без изплакване подходящ за смесена и мазна кожа.Той обещава доста неща и също ще ползвам с интерес, защото е подходящ за моя тип кожа.Основните му действия са: хидратация, контролиране на омазняването, ограничаване на бактериите, свиване на порите и ограничаване на несъвършенствата.В кутията е опаковка от 50мл.
5.Мостра на новият парфюм на Michael Kors - Sexy Ruby.
Всички продукти от кутията вече заеха местата си в банята и ще ми влязат в употреба.Липсва ми само елемент от декоративната козметика в кутията за този месец.
Вие какво мислите за тази кутия?

*Продуктът ми е предоставен от PR.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS