What are you looking for?
2017-10-05

Schwarzkopf got2be Fresh it Up - Volume сух шампоан

Знаете че съм фен на сухите шампоани и с моя тип коса честичко посягам към тях.Споделяла съм мнение за повечето, които съм пробвала и днес добавям към списъка Schwarzkopf got2be Fresh it Up.

Той има няколко разновидности - за текстура и плътност, за свежест, за брюнетки и моят за обем (Volume).
Като повечето продукти от този тип идва в опаковка под формата на спрей.Металната опаковка е шарена и привлича погледа, а всеки вид е в различен цвят.
Ароматът на Fresh it Up е свеж, но не прекалено натрапчив.Усеща се в косата след нанасяне, но няма опасност да се сблъска с парфюма ми.
Аз пръскам на зони в корените на косата си от около 20см разстояние.Първоначално шампоанът оставя бели следи, но те много бързо изчезват при масажиране с пръсти.Оставям продуктът една-две минути и оформям косата с четка.По тъмно кестенявата ми коса няма следа от шампоана.
Мога да потвърдя, че се справя с омазняването и матира косата до приличен вид.Не очаквайте чудеса и подобно на други марки, с този косата издържа в приличен вид още ден, но не и повече.
Освен това Fresh it up успява да придаде обещания лек обем на косата ми.

За разлика от любимия ми Batiste при този използвам по-голямо количество и може би това бих определила като недостатък. 
В заключение мога да кажа, че този сух шампоан се нарежда на второ място след фаворита ми Batiste и бих го взела отново.
Като цяло серията got2be, от която имам също спрей за топлинна защита Guardian Angel, за мен е доста успешна.
Цената на got2be Fresh it Up е 9,90лв.

*Продуктът ми е предоставен от PR.Ревюто е основано на личен опит и не е спонсорирано.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS