What are you looking for?
2017-10-21

Sephora - Honey lip scrub и Instant refreshing toner

Рядко ползвам продукти на Sephora, не защото не са качествени, а защото както знаете марката има магазин само в София, а аз рядко съм там.Продуктите, които са днес тема на ревюто купих от Италия, но са налични и в българската Sephora.За скраба за устни Sephora Honey lip scrub има ревюта, но на тоника Sephora Instant refreshing toner не намерих.
Скрабът за устни Sephora Honey lip scrub идва в картонена опаковка с принт на пчелен кошер.Хареса ми това, че е под формата на стик и няма нужда  да си цапам ръцете при употребата му.Формата на типичен балсам за устни с меден цвят и аромат.
Формулата му е твърда и дори в летните горещини не съм имала проблем с разтопяване.При първоначалното му ползване почти не усещах ексфолиращи частици или поне бяха доста фини.След първите десетина пъти обаче частиците станаха по-едри и груби подобно на захарни кристали.
Въпреки, че казвам "груби", то по устните усещането е нежно и примесено с балсаместо мазно усещане.Частиците успешно успяват да се справят с излишните кожички по устните без да ги разранят или раздразнят.
Аз ползвам балсама веднъж дневно или при нужда.Вкусът и ароматът му ми харесва и не го премахвам след нанасяне.Много е подходящ за ползване преди употребата на матови червила, при които се иска устните да са в идеален вид без несъвършенства.
Цената на
Honey lip scrub е около 10лв и я намирам за напълно приемлива.
Тоникът за лице Sephora Instant refreshing toner се оказа също сполучлива покупка.Той е подходящ за всеки вид кожа, включително чувствителна.
Продуктът има прозрачна опаковка с ограничител на гърлото като лесно се следи оставащото количество.Има лек приятен аромат, а формулата е водниста и прозрачна на цвят.
Аз сипвам от тоника на памучен тампон и така минавам по кожата.Ползвам продукта основно вечер като успява да премахне остатъци от грим, ако има такива, но няма как да премахне цялостен макиаж.

Действа освежаващо на кожата ми и не усещам опъване или силно изсушаване.Бих казала, че матира кожата и после серумът ми попива отлично.
За мен е икономичен продукт и още имам от мини опаковката, която купих.
Цената на
Instant refreshing toner в травъл-сайз опаковка беше 5 евро и предполагам тук цената в лева ще е около 10.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS