What are you looking for?
2017-11-18

Maybelline Tha Burgundy bar палитра сенки

Наскоро в Инстаграм ви показах последната палитра, която купих - Maybelline Tha Burgundy bar.До края на месеца палитрите на марката са на промоция почти навсякъде и затова реших да споделя първоначални впечатления.
Палитрата е в обикновена пластмасова, но стабилна опаковка.Тя е в тоналността на палитрата и ако имате няколко, може лесно да ги различите.Капакът е прозрачен и няма огледало, което за мен не е проблем, защото не ги ползвам.Същото нещо се отнася за наличната в палитрата четка с апликатор в единия край.Не съм я пробвала и не мисля, че има смисъл.
Сенките на пипане с пръсти се усещат много мазни и пигментирани.Срещнах коментари, че с четка не е така, но лично аз не съм съгласна.Ползвам пухкава четка от изкуствен косъм и взема отлично цвят за клепача.Като евтин вариант бих предложила Perfect 10 или по-скъп Sigma P2.
Сенките нямат имена по отделно и е малко трудно да обяснявам кой цвят имам предвид.Повечето цветове в Burgundy са металически и има само два матови цвята.Въпреки това дори тези матови цветове са с добра пигментация и минимално разпрашване.
Двата матови цвята стават за преливане в сгъвката на клепача, като много често ползвам по-светлия.На суоча по-долу той почти не си личи, защото се слива с цвета на кожата ми, е не защото е непигментиран.
Единствено предподследният цвят на горния ред, който е шампанско е по-скоро брокатен и частиците падат при работа с четка.
Освен, че са добре пигментирани, са издържливи достатъчно и при мен нямат събиране или избледняване през целия ден, но аз не пропускам нанасянето на база.Количеството на всяка сянка е достатъчно голямо за употреба дълго време.С Burgundy bar могат да се правят ежедневни и по-наситени вечерни визии.
Единственият недостатък на палитрата по мое мнение е малкото количество матови цветове.
Тук може да видите как изглеждат цветовете нанесени без база за сенки:
Лично аз останах доволна от палитрата, макар първоначално да не възлагах големи надежди.Не мислех, че цветовете в бургунди гамата, които са модерни напоследък ми отиват, поради което се отказах от прочутата палитра Modern Renaissance на Anastasia Beverly Hills и реших да пробвам с евтин вариант.
За дрогерийна палитра Maybelline Tha Burgundy bar се справя чудесно особено на промо цена 14,29лв и ако търсите есенни цветове ще ви свърши добра работа.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS