What are you looking for?
2017-12-23

Pinks Beauty Box декември 2017 - Прикази празници

Вчера беше ден за изненадващи пратки и една от тях се оказа декемврийската Pinks Beauty Box.Темата на последната кутия за тази година е Приказни празници и е предназначена за красотата в най-студеното и вълшебно време в годината.

Ето какво се крие в нея:
1.Dr.Derehsan зимна маска за коса.Имаше маска на същата марка в септемврийската кутия, която ползвам в момента и приятна, така че ще стигна и до тази.Пълноразмерен продукт от 200мл.
2.Kataleya Winter крем за ръце лимитирано издание на Biofresh.Има аромат на джинджифилови бисквити и омекотява чудесно ръцете.Опаковката е 50мл и мога спокойно да го сложа в дамската си чанта.
3.Kataleya Winter омекотяващ балсам за устни същото лимитирано издание на Biofresh.Има същият коледен аромат като крема.Сега имам няколко отворени балсама, но като ги привърша ще пробвам този.Пълноразмерен продукт - 5мл.
4.Bioderma Hydrabio Gel-Creme хидратиращ крем за лице за суха и смесена кожа, както и любимата ми мицеларна вода Sensibio H2O в травъл сайз размер.
5.Skeyndor мостри на интезивен серум и охлаждащ крем за околоочен контур от серията Eternal.Мострите са винаги добре дошли при пътувания.
От мен весели и светли Коледни празници!Бъдете здрави, усмихнати, обгърнати с домашна топлина и уют на богати трапези!

*Продуктът ми е предоставен от PR.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS