What are you looking for?
2018-01-06

Makeup Revolution - Iconic 3 палитра сенки

Марката Makeup Revolution London е известна с доброто си качество и ниските цени, като разбира се в България официално не се предлага.Първото нещо, което попадна пред очите ми в Миланските дрогерии беше точно тази марка, а намаленията бяха впечатляващи.Изобщо не я бях включила в плановете си, но палитра сенки Iconic се предлагаше за 5 евро и нямаше как да пропусна.
Предполагам всички знаете, че палитрите от  серията Iconic са близки копия на палитрите Naked на Urban Decay.Аз имам Urban Decay Naked 1, двойката не грабна интереса ми, а от MUR реших да взема Iconic 3.

Опаковката е лека, пластмасова и си личи, че е  евтина.Няма огледало, което за мен не е проблем, а наличната четка изобщо не ползвам.Това, което не ми допада е че сенките са с дълга правоъгълна форма, а разстоянието между тях е твърде малко и понякога с по-широка четка се случва цветовете да се смесят.Съставът очаквано не е идеален:
Няма да изпадам в подробности за всеки цвят, но мога да кажа че дори матовите нюанси са добре пигментирани.Преливането на цветовете също е лесно, единствено матовите  искат повече работа с четката.Матовите цветове се усещат леко тебеширени.
Палитрата съдържа основно цветове в розовата гама, но дава възможност да се направи лек светъл, както и по-тъмен опушен грим.По моите критерии е по-подходяща за ежедневен офис грим.
В крайна сметка мисля, че Urban Decay и Makeup Revolution не са на едно ниво като качество.Цветовете им може да са идентични, но не и формулата и трайността.
Това обаче не прави Iconic 3 лоша палитра, а добра за парите си, без претенция за отличност.Аз ползвам всякакъв вид сенки и евтини, и скъпи, не ме тресе снобарията.За себе си, ако не желая да дам много пари бих взела някоя палитра MUR, отколкото неясно китайско копие на UD например.
За съжаление марката не се предлага официално в Българи, а само по определени сайтове, където цените обикновено са доста завишени.

Add your comment

  1. Тази изглежда доста пигментирана. Аз направих грешката да си взема палитрата на W7. Като опаковка е по-хубава, но сенките са зле. Иначе съм съгласна, че е неудобно да загребеш цвят.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина са пигментирани добре.Заглеждам палитрите на W7, но не ме грабват и затова не ги купувам :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS