What are you looking for?
2018-01-28

Random Haul / Последни покупки

Този пост се появява без планиране или целенасочена идея.Просто днес ми дойде вдъхновения да споделя последните си покупки и да кажа няколко думи за тях.Последни е силно казано, защото някои от тях купих преди месец, други преди броени дни часове.
Започвам с любимият ми душ-гел на Adidas Smooth.Има страхотен женствен аромат и оставя кожата ми мека, а фините микро перли в него премахват мъртвите клетки.Цена 2,99лв на промоция.
Следва отново любим продукт, този път сухият шампоан Batiste Original.От всички пробвани сухи шампоани, тези на марката са ми фаворит и винаги имам по един техен вкъщи.Цена около 6лв по спомен.Определено съм доволна и след смяна на опаковките им с по-нови.
Душ-гел Solare на Leocrema с арганово масло е подходящ за тен, но аз съм пристрастена към аромата му - леко унисекс и го ползвам редовно и сега.Кожата след баня се усеща супер свежа, а лятото изглежда наистина лъскава и подсилва тена...Хайде да идва пак лято.
Новите балсами за устни Pop-Ball на Nivea с яйцевидна форма, ми бяха изпратени от марката и успяха да ме изненадат.Наистина се супер сладурски и различни от типичните балсами на марката.Предлагат се в две разновидности - Свежа мента и Малина и червена ябълка.Аз отворих веднага този с малина и има приятен аромат, а на устните се усеща комфортно без да е мазен.
Шампоанът Fructis Pure Fresh на Garnier взеха доста отдавна и съм ползала вече няколко пъти.Предназначен е за мазна коса и в състава му няма силикони и парабени.Почиства косата отлично, но при мен сякаш се омазнява още по-бързо за съжаление.Цената му беше 3,29лв.
В един момент ми се прииска да ползвам стик дезодорант против изпотяване и реших да заложа на добре познатата ми серия Fa Soft & Control.Останах много доволна от дезодорантите от серията, които споменах тук, но стикът няма толкова добър ефект при мен.
За лаковете и продуктите за нокти ще стане дума малко по-надолу в поста.
Минавайки през дрогерията погледът ми се спря на прочутият натурален дезодорант под формата на камък Salt of the Earth, който Ани от Beauty Galore толкова хвалеше и реших, че сега е моментът да го пробвам.При първата употреба не останах впечатлена, но с времето мисля, че наистина има ефект.Цена около 6лв.
Тези две красоти бяха подаръци за празниците.Парфюмът Mon Guerlain на Guerlain ми е от моята мила половинка.Честно казано още от излизането му съм влюбена в него и го ползвам постоянно.
Лимитираната палитрата Color Portfolio на Estee Lauder е подарък от мен за мен (обичам се, какво да направя) и отворена може да видите в Instagram-а ми.Идеята ми беше да имам всичко събрано на едно при пътуване.На първо четене червилата са чудесни, но сенките и ружовете са слабо към средно пигментирани и искат наслагване.Цената ѝ беше 160лв в бутиците на марката.
И тъй като започнах този пост в събота, в неделя пак минавах из дрогериите, допълвам с няколко неща, които липват или не се виждат добре на първата снимка като лаковете за нокти:
Новите захарни скрабове за лице Smooth Sugars L'Oreal са навсякъде из нета и нямаше как да пропусна покупката поне на един.Искаше ми се да взема този с какао, но е по-подходящ за суха кожа, затова се спрях на Glow Scrub с масло от гроздови семки.На първо четене е приятен и полира добре кожат без да изсушава.Не е по-добър от електрическа четка обаче.Купих го на цена 15,85лв от дрогерия Лили.
Последната лимитирана колекция ProvoCatrice на Catrice не успя да ме грабне от пръв поглед, но при второто влизане в магазина се спрях на този симпатичен лак за нокти, който носи името 03 RoSeducteur.Бледорозов цвят примесен с безброй златисти частици.Въпреки че, е нюд успява да покрие на два слоя и да не се вижда нокътната плочка.Цената му беше 5,49лв.
Essence Express Dry Drops реших да пробвам от чисто любопитство.По принцип изсушители за нокти при мен почти не вършат работа, но при първа пробва сякаш има ефект от тези капки.Очаквайте отзиви в бъдеще, а цената им беше 4,39лв.
Синият Flormar Pearly PL 433 Deep Blue просто ме грабна и също останах очарована.Покрива плътно дори на един слой и прилича много на любимия ми Essie Aruba Blue.
Двата на лака на марката на Лили - TwentyOne са също страхотни.Вече носих червения, който е с номер 36 и мога да кажа, че за цената си от 1,29лв са направо попадение.Жълтият (с номер 24) взех при последното си умопомрачение и смятам да нося през пролетта и лятото.Естествено трябва да обновя гардероба си, за да му подхожда....женска работа.
След като изхабих една опаковка от топ-лака Gel Shine на Avon, реших отново да заложа на него, защото наистина останах очарована.Сега лакът е с ново име Mark Gel Shine Lasting Finish и ми се струва, че има промяна в съдържанието и ефекта му.Ще споделя след още няколко ползвания.Цената му беше около 3-4лв.
Ако вие имате впечатления от някой от продуктите, ще се радвам да ги споделите в коментар.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS