What are you looking for?
2018-01-20

Revlon - Insta-blush, Insta-fix Highlighting Stick и Ultra HD Lipcolor

Revlon напоследък ни изненадват с доста нови и интересни продукти.Днес ще говорим за ружа Insta-blush и хайлатъра Insta-fix Highlighting Stick, които са под формата на стик, както и за червилото Ultra HD Lipcolor.
Започвам с червилото Revlon Ultra HD Lipcolor, защото ми стана фаворит от първото нанасяне.Опаковката представлява тънка лъскава гилза с цвета на червилото и тънка почти колкото молив.Ароматът подобно на другите червила на марката е страхотен - сладникав и лек.Формулата на червилото е без восъци и се разнася с лекота по устните.
Моят цвят е 705 HD Down, изглежда тъмен, но е идеален за ежедневието.Финишът, както ще видите, е сатенен.
Това е червилото, което нося в чантата си, откакто го получих.Ползвам го ежедневно за офиса и не е случайно.По устните се усеща много комфортно, без да изсушава или подчертава недостатъците.Дори няколко часа с него не усещам дискомфорт и не избледнява неравномерно.
Издържливостта не е най-силната му страна, тъй като на моите устни издържа около час, ако не се храня, но за мен няма други недостатъци.
За другите два продукта ми трябваше повече време, за да разбера предимствата и недостатъците им.
Ружът е под формата на стик и формулата му е твърда, но кремообразна.Идеята му е да се нанесе директно по кожата и да се разнесе с четка, пръсти или най-удобно за мен - блендер.
Revlon Insta-blush е в цвят 300 Rose Gold Kiss и тази смесица между розово и златно ми изглеждаше убийствено при суоч.Така до момента, в който го нанесох на лице.На моят цвят кожа особено лятото буквално не се забелязваше и трябваше стабилно да напластявам, което не одобрявам.При натрупване на продукта, след известно време той става на петна.
В случая аз го ползвам съвсем леко като основа за прахообразен руж и нямам подобни проблеми.Тези, които са със светла кожа може и да се сработят с този продукт.
Хайлайтърът Insta-fix Highlighting Stick от своя страна е със същата опаковка и формула.Моят цвят е 200  Pink Light.
По мое мнение той е подходящ за хора с розов подтон и светла кожа.Придава много ефектен блясък на скулите без да е твърде брокатен и мазен.Нанася се лесно и се прелива също толкова лесно, като най-добре се получава при мен преливането с гъбка тип бюти блендер.
Ако искате лек ежедневен озарен финиш, едно минаване по кожата е достатъчно.А ако от друга страна търсите силен блясък, нанесете прахообразен хайлайтър върху този и гарантирам, че ще имате удивителен ефект.
При мен поне не става на петна през работния ден и избледнява равномерно,дори когато нямам нанесена база.
От изброените продукти останах очарована от червилото и хайлайтъра.От ружа очаквах повече пигментация, за да препоръчам с чиста съвест.Както виждате от горната снимка, той буквално се слива с цвета на ръката ми.

*Продуктите са ми предоставени от PR.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS