What are you looking for?
2018-02-24

L'Oreal Smooth Sugars Glow Scrub

Новите захарни скрабове на L'Oreal веднага привлякоха вниманието на всички.Маските от серията някак не успяха да предизвикат интереса ми, но скрабовете чаках с нетърпение.От това, което прочетох в нета за мен най-подходяща би била Clear Scrub със семена от киви, но аз исках Nourish Scrub, която от своя страна е по-подходяща за суха кожа.Затова накрая се спрях на Smooth Sugars Glow Scrub, която е смес от три вида фини захари и съдържа фино смлян акай, масла от гроздови семки и от моной.
Скрабът се продава в кутия, опакована във фолио и няма опасност някой да я отвори.Самият продукт е в масивно стъклено бурканче.Да, по-тежко и неудобно е при пътуване, но от друга стана опаковката е стабилна и качествена, без да изглежда евтино.Едно от малкото неща, които държа на видно място в банята.
L'Oreal Glow Scrub има много гъста формула, наподобяваща захарна паста.Изгребването от бурканчето е малко трудно особено за хора с дълги нокти.Ако имате под ръка шпатула за крем, ще е идеално.За мен продуктът има аромат на кайсиево сладко без да е натрапчив и прекалено силен.
Самият скраб се нанася с масажни движения на суха кожа.Усещането е сякаш се мажа с мокът фин пясък.Не се усеща грубо и не дере кожата.След като намокря лицето и разтъркам почти не усещам захарните частици, защото все пак се разтварят от водата.
След подсушаване кожата се усеща гладка и мека, без да има мазно усещане въпреки наличието на три масла.Няма също обичайното изсушаване след ползване на груби ексфолианти.
Препоръчва се употребата на скраба три пъти седмично, но аз не го ползвам толкова често.
Интересна е възможността да се ползва и върху устни.С тях се справя много успешно и ми допада като вариант. 
Smooth Sugar Glow скраб наистина премахва успешно повърхностните мъртви клетки и придава свеж вид на кожата.Не мога да кажа, че почиства по-добре от електрическа четка, но върши работа.Бих казала, че ми допада повече от прочутия ексфолиант Clinique Pep-Star.
Цената на L'Oreal Smooth Sugars Glow Scrub беше 15.85лв и е малко висока предвид количеството от 48 гр.Има го наличен в дрогерии Лили.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS