What are you looking for?
2018-03-29

Balea Professional Oil Repair Intensiv олио за коса

През последните месеци наблягам на грижата повече, отколкото на декоративната козметика и на грима.В тази насоченост е днешния ми пост относно олиото за коса Oil Repair Intensiv на Balea Professional.За този продукт се носят митове и легенди из форумите и моя опит показа, че има защо.

Олиото има симпатична прозрачна пластмасова бутилка, тип помпа.Мога да вида кога продуктът приключва и удобно да извадя необходимото ми количество.
Формулата, очаквано е като олио, но много по-гъсто и плътно, ако беше една идея по-гъсто щеше да е направо желе.Ароматът на продукта е сладникав и прекрасен.След измиване не се задържа по косата, освен ако не го нанеса при сушене.Състава може да видите на следващата снимка:
Oil Repair Intensiv може да се ползва по два начина.
1.Нанасям на суха коса преди измиване и стоя с него известно време, после измивам косата с шампоан и нанасям последващи продукти.Аз го ползвам основно така и мога да кажа, че подхранва добре косъма и дори скалпа.Недостатъкът за мен е ужасно трудното измиване на продукта от косата ми.Вероятно трябва да намаля количеството, но тогава не виждам толкова добър резултат.
2.Вторият вариант е като стандартно олио и нанасям по краищата на леко подсушена коса, за заглаждане.Така действам, когато усещам косата си прекалено суха и бих го препоръчала за наистина сухи и изтощени коси.За нормален косъм би било тежко.Аз нанасям не повече от две помпички по краищата, а за цялата ми коса отиват около 5-6.
Олиото има възможност да се нанася дори ежедневно на суха коса за допълнително подхранване, но лично аз не го ползвам така, защото ми е прекалено.
След употребата на Oil Repair Intensiv косата ми изглежда много лъскава, жива и мека на допир.
Ползвала съм доста такива продукти, включително прочутото MoroccanOil, от което не видях някакъв феноменален ефект и би определила това на Balea като по-добро.
Освен това цената на Balea Professional Oil Repair Intensiv е напълно нормална - около 7-8лв за 100мл количество, което ще стигне за супер дълго време, тъй като продукта е много икономичен.

Add your comment

  1. Заинтригува ме с този продукт, изглежда доста обещаващ. Ще погледна другия път като ходя до ДМ. Относно измиването - когато ползвах на Икаров маслата ги измивах най-лесно с шампоан на Балеа. Може да пробваш и ти :) Иначе шампоаните с по-изчистен състав изобщо не момагат :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Шампоаните с по-изчистен състав дори не ги пробвам :D Това масло се мие много трудно, за разлика от това на Икаров, защото имах и него.

      Изтриване
  2. Привет! Първо искам да Ви похваля за страхотния блог - намерих го днес по повод измиващият гел на Garnier Pure Active 3 in 1 и останах тук... около час.. :)
    Ползвала съм и продължавам да ползвам не знам коя подред опаковка от това олио. Харесва ми не само действието му, а и страхотния аромат - мирише ми на бисквитки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за милите думи :) Радвам се, че блогът Ви допада :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS