What are you looking for?
2018-04-07

Catrice ICONails 54 и Essence Express Dry Drops

Лаковете ми от серията ICONails на Catrice се увеличават и този път се сдобих с едно от новите попълнения с номер 54 All That Glitters Is Gold.

За опаковката и типа четка съм говорила тук и няма да изпадам в подробности.Отново двойна капачка и удобна широка четка.
All That Glitters Is Gold е чудесен нюд цвят, примесен с едри блестящи частици.Покрива добре на един пласт, но по-добре изглежда на два тънки пласта.Ако слоевете са по-плътни, стои някак дебело и натрупано.
На моите ръце издържа 4 дни без забележка със солидно количество топ-лак отгоре.Лакът определено е интересен като ефект за декорация, но на всички нокти идва в повече поне за моя вкус.
Цената му е същата като на другите от серията - 5,49лв.
На снимките пастелно розивият лак е друг мои любимец Essence Colour & Care - I Care for you.
Тъй като нямам много време за отделни ревюта, реших да спомена тук и капките за бързо изсушаване Essence Express Dry Drops, които купих и ползвам от няколко месеца.
От името става ясно каква е целта на продукта - да изсуши по-бързо нанесения лак за нокти.Продуктът е в удобна стъклена опаковка с пипета и лесно мога да капвам върху всеки нокът.
Формулата на капките е много течна и водниста като оставя едно леко мазно усещане, а аз излишно се притеснявах, че може да пресуши кожичките ми.Оказа се, че в състава на Essence Express Dry Drops има витамин Е и бадемово масло, което не видях при купуването им и е чудесно.Лично аз не усещам аромат, което е още по-добре.
След като нанеса топ-лак изчаквам около минута и нанасям по една-две капки на всеки нокът.Добре е отдолу да имате салфетка или нещо, което да попие излишната течност и да не ви мокри.В комбинация с бързосъхнещ топ-лак мисля, че капките си вършат работата.Спокойно след около 10 минути сгъвам пране от сушилнята и нямам забележка по лака.Не мога да кажа, че продуктът е икономичен, защото вече го преполових, но предвид ниската цена, не мисля, че е проблем.
В последните няколко месеца не ми се е случвало да имам "чаршафи" по ноктите, така че причислявам продукта към попаденията.Essence Express Dry Drops се предлагат на цена от 4,49лв.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS