What are you looking for?
2018-04-23

Dm Beauty Academy 2018

За поредна година дрогерии dm организират страхотната кампания Beauty Academy.Тази година изненадите за всички потребители са отново на ниво.
Аз мога да ви покажа една от тях - Dm Beauty Academy Box, която може да спечелите и вие.Как може да стане това вижте тук:
В моята кутия се криеха страхотни продукти на марките, които се предлагат в магазина и в периода 19.04.2018 до 02.05.2018г ще има до 40% отстъпка на избрани грим продукти, сред които са и показаните тук.
Освен отстъпките в определени dm-магазини ще има безплатни грим сесии с топ-гримьори на различните марки.За датите и повече подробности за вашия град може да прочетете тук.
В моята Beauty Academy Box се криеха следните изненади, за които имам само първоначални впечатления.
*Bourjois Paris Healthy Mix BB Cream Anti-Fatigue в цвят 02 Medium, който бих определила като продукт подходящ за суха и нормална кожа или за дами търсещи озарен ефект.
*Bourjois Paris Rouge Velvet The lipstick в цвят 08 Rubi's cute е червило със супер лека формула, която не се усеща изобщо върху устните, но е изключително пигментирана.
*Тампон за фон дьо тен Ebelin или наричан още блендер ползвам рядко и този е на добро ниво, но черният вариант, който сега е на промоция е отличен.
*Очна линия с кръгъл апликатор Alverde 10 Black - интересен продукт, който иска стабилна и тренирана за очната линия ръка.
*Спирала за очи Maybelline Total Temptation е идеална ежедневна спирала, която се справя отлично при мен за разлика от сестричката си Colossal Big Shot
*Спирала за очи Max Factor Dark Magic Instant Dramatic Volume с право носи името си и за мен е поредната добра спирала на марката.
*Мицеларна вода Nivea MicellAIR Skin Breathe Expert и Nivea Soft Cotton Pads успя да ме изненада и веднага започнах да свалям грима си с нея.Премахва всякакъв грим с лекота, но ми щипе на очите.
*Лак за нокти Rimmel London by Rita Ora с цвят 901 Darkest Desires.Лаковете на марката са едни от любимите ми и този не прави изключение - широка четка, пигментирана формула и прилична издъжливост.
А, вие включите ли се в кампанията с участие в играта или покупка?

*Кутията ми е предоставена от PR.

Add your comment

  1. Винаги са ми били много интересни тези кутии от ДМ, но така и все още не съм разбрала какви са условията, за да спечелиш такава. Закъснях явно и тази година, но нищо... Много стилно изглежда всичко :* <3

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS