What are you looking for?
2018-04-19

L'Oreal Paris Elseve Total Repair 5 Low Shampoo - 3 в 1 почистващ крем за коса

Напоследък рядко ми се случва продукт от реклама да привлече интереса ми.В Instagram споменах обаче, че последния иновативен продукт за коса на Elseve определено ме изкуши да го купя.Знаете добре, че продуктите за коса са ми слабост и при налични 7 шампоана (да, ужас), аз реших да си купя още един, но не какъв да е.
От L'Oreal Paris Elseve представят нов вид мултифункционален продукт, а именно 3 в 1 почистващ крем за коса, който я почиства, действа като балсам и като маска.Подходих мноооого недоверчиво, защото не вярвам много на продукти от типа много в едно, но любопитството ми надделя.Продуктът се предлага в три разновидности: Elseve Total Repair 5 Low Shampoo подходящ за увредена и суха коса, Elseve Extraordinary Oil Low Shampoo подходящ за много суха коса и Elseve Color Vive Low Shampoo подходящ за боядисана коса.
От трите вида се чудех между този за боядисана и този за увредена коса, но накрая се спрях на втория, защото пишеше че действа подхранващо, а аз имам нужда от това.
Шампоанът идва в голямо шише с помпа, лично за мен е удобство от всякъде.Консистенцията му е като на обичаен шампоан с перлено бял цвят и има страхотен аромат.Формулата на продукта е без сулфати и не се пени нито грам (имайте предвид!).По-подробно може да видите състава тук:
Как се ползва почистващият крем? На мокра коса се нанася 10-15 помпи от продукта в зависимост от дължината.Масажира се в корените и по цялата дължина и се оставя да престои 3 минути.После се изплаква добре.
Моят опит:На моята тънка и дълга под раменете коса бяха нужни около 15 помпи.5-6 нанесох в корените, още 5-6 по дължините и 2 по краищата.Мога да определя първоначалното усещане като странно.Все едно си мия косата с балсам, което за мен е непривично, но не и неприятно.Аз съм свикнала да мия косата си с много пяна и нанасянето на крем е много различно.Все пак нанесох продукта по цялата коса и изчаках 3 минути, правейки други процедури в банята.
Честно казано доста се притеснявах дали като започна да изплаква косата ми, тя ще бъде чиста или ще се усеща все още мазна и тежка.Имам опит с подобни продукти, които дори след няколко нанасяния усещам косата си мръсна, но за мое учудване косата ми се усещаше чиста.Освен това се разресваше с лекота, точно сякаш съм ползвала балсам измиването.В това отношение Elseve Total Repair 5 Low Shampoo успя да ми спести време за обичайното двойно измиване и нанасяне на балсам/маска след това и престояването с него.
След изсушаване все още виждам и усещам косата си чиста и мека, лесна за разресване и сушене.Корените ми са чисти и не изглеждат сплескани, а обемни.Дължините и краищата на косата ми са подредени и леки точно като след балсам.Усещането за подхранване е същото, но при много суха коса ще се усеща нуждата от допълнителен финиш.
Най-голям недостатък за мен се оказа това, че косата ми се омазнява по-бързо.Аз я мия на три дни, но след измиване с този шампоан на втория изглежда по-зле от обичайното.Предполагам дамите със суха коса няма да имат този проблем.
Кремът/шампоан е голямо количество, но с оглед на използването не е много икономичен и ще споделя за колко време съм успяла да го изхабя.
L'Oreal Paris Elseve Total Repair 5 Low Shampoo ми хареса като продукт, който да ползвам, когато времето ме е ограничено и търся лекота за косата си.Едва ли ще замести изцяло обичайната ми грижа за косата, но е интересна и удобна за ползване иновация.
Доколкото видях обичайната цена на Elseve Total Repair 5 Low Shampoo е 11,99лв за 400мл продукт, аз го купих на промо цена 8,95лв от Метро.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS