What are you looking for?
2018-07-16

Vichy рол-он дезодорант

В разгара на лятото няма как да не продължа темата с петната под мишниците и неприятния аромат или накратко казано потенето.
След всички тествани продукти през годините, най-накрая стигнах и до дезодорантите на Vichy.В инста ви показах как си тръгнах с пълна торба от аптеката, макар че само влязох да разгледам какво ново.
Vichy рол-он дезодорант 48-часа е вече тоталният ми фаворит за сезона, а какви са предимствата и недостатъците му ще разберете по-надолу.
Продуктът идва в стандартна бяла пластмасова опаковка, като различните видове са с различен цвят капачка.Рол-онът, който аз избрах е предназначен за обилно изпотяване и е с парфюм, който мирише страхотно и бих си купила парфюм с този аромат.Тук може да видите състава:
Подобно за всички рол-они, този на Виши се нанася на почистена и изсушена кожа.Аз го правя веднага след душ.Честно казано не харесвам рол-оните, защото мокрят кожата и трябва да ги изчакам да изсъхнат и с този е по същия начин.Поради тази причина предпочитам дезодорантите, но поради добрия ефект в случая го преглъщам.Трябват ми поне две минути, за да изсъхне и съм готова за обличане.
За двата месеца, в които го ползвам не съм имала бели петна по дрехите или пожълтяло от вътрешната страна, което да не се маха с пране, както при други продукти.
Не се е появявало дразнене или друг неприятно въздействие. 
Основното при мен е ефектът от дезодоранта.Откакто го ползвам няма неприятен аромат през целия ден, дори в най-големите горещини.В по-хладните дни не усетих изпотяване в зоната на подмишниците, а в горещините имаше потене, но нямаше никакъв неприятен мирис.
Ползвала съм десетки продукти, но никой не е имал подобен ефект, освен Odaban, но там имах дискомфорт при нанасянето.Да, доста хора се похвалиха, че постигат подобен ефект с кристали срещу потене, но аз нямах този късмет и затова съм супер доволна от продукта.
Забелязах, че от Vichy са пуснали и рол-он без алуминиеви соли, който бих пробвала след време, но не знам дали ще има същия ефект.През по-студените месеци, смятам да купя дезодорант-спрея и да тествам него, тъй като зимата не ми се чака с мокри подмишници.
Рол-оните Vichy бяха на промоция от два броя и ми излязоха на цена 25.88лв общо.За мен напълно си оправдаха цената, а още ползвам първия.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS