What are you looking for?
2018-08-21

Nivea MicellAir Expert мицеларна вода

Мицеларните води са в апогея си и всички марки се надпреварват да пускат своя.Съответно има голямо разнообразие на пазара.От Nivea освен стандартната серия, пуснаха нова - MicellAir Expert, която включва мицеларна вода, двуфазна мицеларна вода, двуфазен лосион и почистващи кърпички.Продуктите от тази серия съдържат специален комплекс от активни почистващи съставки и екстракт от черен чай.
Опаковката е от черна пластмаса, но може да си следи наличното количество.Моите очаквания бяха и водата да има цвят, но уви, безцветна е.Ароматът е осезаем, но не се задържа по кожата.Състава може да видите тук:
Относно почистващите свойства на MicellAir мога да потвърдя, че са много добри.При мен премахва с лекота фон дьо тен, контур, червило, очна линия и спирала.Ако ползвате водоустойчиви продукти, е по-добре да вземете другият вид двуфазен дегримьор или двуфазната мицеларна вода.Лично аз обаче избягвам да ползвам този продукт около очната зона.
При мен проблемът с тази мицеларна вода идва при премахване на очен грим, в частност спирала, тъй като започва да ми люти на очите.Моите очи не са толкова чувствителни, но уви.Колежката ми ползва същия продукт, но няма този проблем, така че отново остава строго индивидуално.
След почистване няма лепкаво или мазно усещане по кожата.
Сами може да видите как с един тампон напоен с Nivea MicellAir премахвам червено червило и любимата си очна линия на Golden Rose, която след изсъхване е бетон.
Мисля че мицеларната вода е отличен продукт при това съотношение цена-качество и си заслужава да се пробва.Редовната цена на Nivea MicellAir Expert мицеларна вода е 9,20лв за 400мл, но често е на промоция около 5-6лв.

*Продуктът ми е предоставен от PR

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS