What are you looking for?
2018-08-08

Uriage хидратиращ термален спрей SPF30

Споделяла съм с вас, че съм фен на термалните води и винаги имам такава под ръка особено през лятото.Същото е мнението ми за слънцезащитните продукти под формата на спрей.Тази година се зарадвах на продукт, който е в 2 в 1 - хидратираща термална вода със слънцезащитен фактор SPF30 Uriage.
Опаковката на Uriage Water Mist е под формата на дезодорант и е достатъчно компактна да се носи в дамска чанта, което при мен често се случва.
Преди употреба продуктът трябва добре да се разклати и да се напръска лицето без да се вдишва.Лично аз усещам лек ненатрапчив аромат, който не се задържа по кожата.
Подобно на термалните води, тази пръска фин облак от капки, който не разваля грима и след броени секунди не се усеща изобщо.
За мен се оказа чудесен начин да защите кожата си без да я натоварвам излишно с тежки кремове, в дните когато съм на работа.Сутрин почиствам лицето, както обикновено, нанасям лек серум или крем и после пръскам Uriage Water Mist.Обикновено преди да изляза от офиса за обедна почивка отново пръскам лицето си, за да се освежа и да подновя слънцезащитата.
Ползвах го няколко пъти и на плажа, като осезаемо имаше лек хидратиращ ефект, но като цяло в моите представи и чудесен слънцезащитен продукт за забързаното ни ежедневие в натоварена градска среда.
Това лято е моят избор за слънцезащита в градски условия и се справя отлично по моите критерии и нужди.Купих Uriage хидратиращ термален спрей SPF30 на цена 13,49лв за опаковка от 50мл. от аптеки Subra през май месец.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS