What are you looking for?
2018-09-06

Bourjois Paris Rouge Velvet The lipstick и Healthy Mix BB Cream Anti-Fatigue

Червеният цвят това лято почти успя да детронира любимото синьо от гардероба и аксесоарите ми.Така се роди и идеята за тази публикация за два продукта на Bourjois.
Започвам с червилото Bourjois Paris Rouge Velvet The lipstick в цвят 08 Rubi's cute.
Опаковката е от стабилна пластмаса и носи цвета на червилото, така различавам различните нюанси, които имам.Самото червило има странна на пръв поглед форма, но за мен се оказа удобна.
Формулата на продукта е много лека при нанасяне на устните.Сякаш е почти въздушна и дори забравям, че съм с червило.Цветът на Rubi's cute е много пигментиран и дори с едно нанасяне се постига плътен цвят, а при напластяване се получава по-наситен цвят.
Подобно на повечето червени червила и при това за най-прецизно нанасяне е добре да се ползва първо молив за устни, а след това самия продукт, но ако не бързате може да пропуснете молива.
Bourjois Paris Rouge Velvet The lipstick има забележителна трайност на моите устни (около два часа) и след изчезването му при хранене остава стейн, който е забележим на снимката с ББ-крема.
Цената му е 16,90лв и съм склонна да кажа, че си заслужава.
Bourjois Paris Healthy Mix BB Cream Anti-Fatigue е един от новите продукти на марката, с който сякаш не намерих общ език.
Продуктът идва в красива червена тубичка, удобна и хигиенична за употреба.Има лек парфюмен аромат и течна формула.Тук може да видите състава му:
От марката обещават хидратация, но за мен обаче продуктът има идеята на фон дьо тен и не е достатъчен като грижа към кожата.Трябва първо да нанеса серум или крем иначе чувствам изсушаване и кожата ми започва да произвежда повече себум.
Забелязвам оксидиране, когато се ползва самостоятелно без да нанеса серум или крем преди това.
Другото, което като човек със смесена кожа, не ме удовлетворява е финишът.Този продукт има видим dewy-finish или още озаряващ завършек, което не е чак сатенен, но е явен.Предполагам на дамите, които харесват този финиш ще им допадне, но аз предпочитам по-матов и трябва задължително да нанеса пудра след това.Освен това при омазняване на кожата ми след около час, лицето ми изглежда почти мокро, което повярвайте ми в този случай не е добре.От предходното изречение се подразбира, че много бързо лицето ми лъсва с този бб-крем и постоянно имам нужда от матираща кърпичка.
BB Cream Anti-Fatigue има леко към средно покритие и позволява напластяване.Прикрива леки зачервявания или капиляри, но за сериозни недостатъци е нужен коректор.
Като плюсове мога да посоча това, че продуктът е издържлив, не се свлича и не прави кир ефект на моята кожа поне за 6-7 часа.Усеща се лек, а не като маска и стига някой от трите цвята да ви пасне, няма да изглежда неестествено.
Предполагам, че ще допадне на хора със суха кожа, които търсят продукт, който ще озари кожата им и ще накара лицето им да изглежда свежо.Не препоръчвам за тези със смесена към мазна.
Цената на Bourjois Paris Healthy Mix BB Cream Anti-Fatigue е 19,80лв за 30мл продукт.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS