What are you looking for?
2018-10-20

SVR Hydraliane - основна хидратация за кожата

Настъпването на по-хладните дни и огромното количество стрес, който ми се насъбра в последно време се отрази видимо върху кожата на лицето ми.Като всяка жена, която държи на външния си вид, нямаше как да остана безучастна и трябваше да предприема нужните мерки.
Винаги съм споделяла как моята кожа е смесена към мазна, но през последния месец стана много суха, което води до отделяне на още по-голямо количество себум през деня.Затова реших да наблегна на хидратацията като пия повече вода и залагам на такъв тип козметични продукти.
Поради тези причини с охота приех предизвикателството на Dama.bg да се включа в кампанията за опознаване на серията Hydraliane на SVR.Брандът сякаш остават в сянката на постоянно рекламираните марки козметика, които се предлагат в аптеките, а по нищо не им отстъпват.
В моята рутина сега включих SVR Hidraliane Essence Хидратиращ концентрат и SVR Hydraliane Riche Интензивен хидратиращ крем, а SVR Hydraliane Legere лек крем познавам от преди.
SVR Hydraliane Essence Хидратиращ концентрат е междинна стъпка между почистващия продукт и крема, като подготвя кожата за ежедневния серум/крем.
Продуктът идва в синя прозрачна опаковка, която е изработена от качествена пластмаса и стои стабилно в ръката.За да се отвори е необходимо само да се завърти капачката и да се наклони бутилката като от отворът в средата изтича необходимото количество.При затваряне трябва да се чуе щракване.В началото се притеснявах, че опаковката може да създаде проблем в багажа при пътуване, но вече два пъти я вземам с мен и всичко беше наред.
Концентратът има лек парфюмен аромат, който не се задържа по кожата, а съставът е сравнително изчистен - без алкохол, оцветители и парабени.Основната съставка е 80 % физио-адаптирана вода обогатена с цинк, мазгнезии и манган, която осигурява дълготрайна хидратация, както и 7 % глицерин, който овлажнява и подобрява еластичността на кожата, плюс два вида хиалуронова киселина.Формулата наподобява вода и няма цвят.
Аз ползвам SVR Hydraliane Essence сутрин след измиване като го нанасям с памучен тампон, но може и директно с пръсти.Усещането е за ползване на тоник, като концентратът попива мигновено в кожата без да оставя мазно или лепкаво усещане.Сам по себе си не е достатъчен като грижа за кожата, но в комбинация с друг продукт се усеща разликата.Кожата се усеща леко хидратирана и напомпана.
След хидратиращия концентрат, нанасям интензивния хидратиращ крем SVR Hydraliane Riche, който е подходящ за нормална към суха кожа.Продуктът е в изчистена бяла опаковка, която е удобна за употреба и пътуване.От хигиенична гледна точка също предпочитам този тип опаковки, защото не се налага да бъркам с нокти в крема.
SVR Hydraliane Riche също има лек аромат, който е еднакъв за цялата серия.Подобно на концентрата и кремът е обогатен с 60 % физио-адаптирана вода, глицерин и хиалуронова киселина.Формулата на продуктът е гъста, плътна и бяла на цвят.
Противно на моите навици, ползвам интензивния крем сутрин след нанасяне на SVR Hydraliane Essence.SVR Hydraliane Riche втривам добре, но въпреки това се усеща слой от него, който не е мазен или неприятен, поне 3-4 минути.След това кремът попива изцяло, което учуди дори мен.Кожата ми го попива напълно и явно има крещяща нужда от хидратация.
SVR Hydraliane Riche е подходящ за основа за грим и нямам затруднения с последващите продукти.След около 3-4 часа забелязвам обичайното леко омазняване на лицето, което ми се получава и с останалите продукти, които съм ползвала, но не е повече от нормалното.Попивам с матираща кърпичка и всичко е наред.
Откакто ползвам серията Hydraliane забелязах, че кожата ми няма сухи участъци и не се лющи на места.Също така е видимо напомпана, свежа и фините линии, които ми се получават при дехидратация са изпълнени.
SVR Hydraliane Legere е кремът от серията подходящ за нормална към мазна кожа.При мен той има отделно ревю, защото съм го ползвала преди време и имам чудесни впечатления.Забелязах, че сега продуктът е с нова опаковка, но свойствата му са също толкова добри.
При SVR Hydraliane Legere формулата е осезаемо по-гелообразна и лека.Попива по-бързо и е подходящ дори за мазна кожа.Свойствата му са подобни на интензивния крем, но усещането по кожата е много по-леко и въздушно, без да остава тежко или мазно усещане.
Общите ми впечатления от SVR Hydraliane са положителни и препоръчвам да погледнете продуктите от серията при следващото посещение в аптеката, ако търсите хидратация.Има за всеки тип кожа по нещо, а цената е оправдана.

*Продуктите са ми предоставени от ПР, чрез кампания на Dama.bg

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS