What are you looking for?
2018-12-08

Бюджетни идеи за козметични подаръци

Коледа чука на вратата, а с нея явно и моята муза за писане.Рядко ми идват идеи за подаръци, но тази година заложих на доста козметичните комплекти и реших да ви покажа какво взеха за себе си и какво за някои близки.
Първият подарък купих за себе си и ви показах с Instagram.Тази прекрасна коледна топка на Yves Rocher е с диаметър 11 см. и крие в себе си три продукта в опаковки подходящи за пътуване (мини размер):
  • Душ-гел Pomme Rouge Red Apple - 50мл. 
  • Лосион Pomme Rouge Red Apple - 50мл.
  • Крем за ръце Pomme Rouge Red Apple - 30мл.
Тази година коледните лимитки на марката са с аромат на Червена ябълка (Pomme Rouge Red Apple) и Златен чай (The Dore Golden Tea).Лично аз предпочитах какао и портокал, както и горските плодове от предходни години, но все пак е хубаво да има разнообразие.Има и други сетове, но този ми падна на сърце и не се сдържах да го купя.Душ-гелът е приятен, без да изсушава кожата.Лосинът за тяло има кремообразна формула и подхранва достатъчно нормална кожа.Кремът за ръце вече е в дамската ми чанта и също се отразява добре на нормален тип кожа.Формулата му е течна и попива бързо.За сухи ръце не би бил достатъчен.
Купих комплекта на цена 8,99лв, а на днес дори го видях на цена 7,99лв, което си е супер.Чудя се и на играчката под форма на звезда, в която има лосион и балсам за устни.
Вторият сет, който взех за себе си е Korper Butter Set с маслата за тяло на Alverde.Преди съм ползвала такива лимитки и останах много доволна.Тази година изглеждат още по-добре, а ароматите са много изкушаващи:
  • Бутер с екстракт от малина и какаово масло, 
  • Бутер с екстракт от боровинка и какаово масло
  • Бутер с екстракт от къпина и какаово масло
Трите масла са в бурканчета с метална капачка и под нея има защитно фолио.Формулите им са типично на бутери, а не на леки лосиони.Трябва да се разнесат добре по кожата и им трябват няколко минутки да попият добре.Хидратацията от своя страна е отлична.Купих комплекта за 9,99лв.
За сравнение колко са големи:
Продуктите на Le Petit Marseillais са ми любими и този комплект купих за подарък на скромната цена от 9.99лв.В този сет има шампоан и балсам за блясък и подхранване с бадемово мляко за суха коса, както и душ-балсам с арганово масло, пчелен восък и розови листенца.Преди време ползвах душ-балсама и бях очарована от аромата и усещането на кожата през студените дни.Търсех подобен със серията за коса с хума за мен, но за съжаления нямаше такъв.
Третият сет е също за подарък и е от любима серия за тяло на Dove.Той беше и най-скъп от всички - 17.99лв. промо цена в Кауфланд, макар че като гледам в нета цената му е около 25лв.Dove Elegant Beauty съдържа:
  • Dove Radiance Revival Подхранващ шампоан за увредена коса
  • Dove Radiance Revival Подхранващ балсам за увредена коса
  • Dove Nourishing Care & Oil Душ гел за тяло с масло от арган 
  • Dove Invisible Dry Дезодорант против изпотяване
  • Dove Cream Oil Крем-сапун за тяло с арганово масло 
Всичко това е сложено в красив бял кожен несесер, запечатан с целофан и не бих разпечатала, защото както споменах е за подарък.Ползвала съм дезодорантът и душ-гелът, които имат прекрасен аромат.
А, ако искате да зарадвате някой фен на сладкото, то винаги можете да вземете това голямо шоколадово изкушение Grand Ferrero Rocher:
Разбира се има още много комплекти, които си заслужават.Има също и много други идеи, които си заслужават, но блогът е с козметична насоченост и затова показвам тези продукти.
Не забравяйте, че най-важно е времето прекарано с близките, а не материалните подаръци.Весели празници от мен!

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS