What are you looking for?
2019-03-03

Скраб за тяло Balea Body Scrub Coffee & Coco и Coffee & Almond

В последните две години нашумяха страшно много скрабовете за тяло с кафе.Твърде натрапчивите реклами, които изкачаха буквално от всякъде и безумните цени около 40-50лв за 500гр ми се виждаха безумни точно за такъв тип продукт и затова отказвах да пробвам някой.От дрогерии dm не останаха назад от тенденциите и бързо пуснаха в продажба скраб за тяло Кафе и кокос, както и Кафе и бадем на собствената им марка Balea.От любопитство купих и двете.
Скрабът идва в пликче от фолио, което трябва да се отреже и после трябва да мислите вариант как да го затворите, което не е много забавно.Става с малка щипка например.Продуктът е под формата на смесени натрошени зърна от кафе и морска сол.
Пилингът се нанася на влажна кожа с масажиращи движения и после се изплаква, като може да се ползва няколко пъти седмично.Както може да видите съставът на двата скраба е еднакъв,а разликата е в аромата:

Отворих първо Balea Coffee & Coco тъй като съм голям фен на кокоса и нямах търпение да го пробвам.Тук ароматът на кафе е осезаем и почти не се усеща този на кокос.
За мое учудване харесах повече Balea Coffee & Almond, заради аромата на сладък бадем, който се усеща много добре, макар този на кафето отново да е водещ.
Частиците почистват добре и премахват горния слой мъртви клетки, без да  дерат прекалено или дразнят кожата.Изплакват се с лекота и не се усещат в последствие, нито оставят мазен или лепкав филм.Не усещам да изсушават, но това го отдавам на наличието на слънчогледово масло в състава.
Всяко пакетче е с големи от 40гр и на мен ми стига поне за 2 измивания на цяло тяло.Ако искате да пробвате, ще останете доволни.Бих купила скраба отново за летния период.Цената му е супер прилична - 1,99лв за опаковка.

Add your comment

  1. Звучи интересно. Тъкмо обмислям с какво да се приготвя за наближаващите пролетни и летни дни 👍

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS