What are you looking for?
2019-03-24

Мартенски покупки и първи впечатления

В последно време май зачестяват постовете, които не съм планирала.Януари и февруари почти нищо не ме изкуши по магазините и онлайн, та бях почти "no buy", за сметка на това през март наваксах успешно.На снимката може да видите повечето ми козметични покупки с няколко малки изключения, а месецът дори още не е свършил.
Предполагам не е останал човек, който да не разбере, че прочутият фон дьо тен Double Wear Stay-in-Place на Estee Lauder е с 45% отстъпка за периода 15.03.2019-25.03.2019 и се продава на цена от 49лв вместо 89лв.Е, това си е супер оферта, на която се опитах да устоя, но накрая го купих.За мен помпата е винаги плюс, затова купих и нея - тя се предлага на цена 11лв.Във Варна нямаме бутик на марката, затова го взех от Perfumery Douglas.
С настъпването на пролетта веднага увеличавам и слънцезащитата.Грях ми, че не ползвам редовно такава без зимата, защото по цял ден съм затворена в офис, но сега ни очакват все повече слънчеви дни и обичам да имам нещо в чантата си за допълнителна защита.
Uriage хидратиращ термален спрей със SPF 30 вече съм ви показвала в отделно ревю и тъй като ми е добре познат реших отново да взема него като за начало.След някой друг месец, вероятно ще пробвам нещо ново.Повече информация за този продукт може да прочетете тук.
Balea Hautrein Patches са лепенки против пъпки, които купувам за втори път.Не са нещо невероятно, но успешно заместват далеч по-скъпи продукти.Цената им е 2,59лв за 36 броя и това, че ги вземам отново говори достатъчно.Скоро ще имат отделен пост за тях.
Balea Wasch Gel е измивен гел, който беше доста хвален и нямаше как да не пробвам.Купих го от дрогерии dm за по-малко от 3 лв и мисля че е доста приятен продукт за смесена и мазна кожа.Особено през по-топлите дни действа много освежаващо и почиства добре.
Purifying Dead Sea Mud Mask Mango на PureDerm купих за около 1,39лв преди няколко дни, защото съм влюбена в аромата на манго и имах големи очаквания, които не се оправдаха.Маската не мирише приятно, а по-скоро химически и леко ми щипеше.За сметка на това почисти добре кожата ми и сви порите за около ден.Не бих я купила отново, макар да съм фен на маските на марката.Просто тази не е уау.
Exfolating Foot Mask отново на PureDerm обаче е маска за крачета уау и я купувам отново.Бях я показвала в instagram през септември миналата година и тогава я ползвах за първи път, защото ме беше страх през лятото.Е, сега имам опит и смятам да я ползвам сега през пролетта, за да имам гладки стъпалца за летни сезон.
При мен 7 дни след маската нямаше никаква промяна в кожата на краката ми.Едва на 8-я ден започнаха леко да се белят.В следващите няколко дни обаче падаха буквално парцали от мъртва кожа от стъпалата ми, които аз допълнително премахвах с копринена ръкавица за баня.Не съм усетила дразнене или други неудобства от ползването на екфолиращите чорапи.Бях впечатлена колко меки и гладки станаха краката ми след тази процедура, затова ги купувам отново.Цената им беше около 8,79лв.
Бях голям фен на спиралите на Golden Rose, но скоро не бях купувала нищо на марката.Редовно получавам мейли със запитвания за цветните спирали на марката, които показвах тук, а аз самата не ги бях срещала напоследък.Онзи ден видях синята Perfect Lashes на един щанд на марката и нямаше как да не я купя отново за предстоящия летен сезон.Още повече, че цената и беше по 3лв.
Веднага бях привлечена от спиралата Golden Rose Smokey Lashes в опаковка от розово злато и нямаше как да не сложа и нея в кошницата.Като за първи опити с нея не съм особено очарована, но ще ѝ дам шанс и ще пиша подробно.Цената ѝ беше 5,89лв.
Последен, но не по важност е Eucerin Hyaluron-Filler дневен крем с SPF 30, който ми беше предоставен от бранда.Ползвам друг крем на марката и имам опит с нея, затова с нетърпение започнах да тествам Hyaluron-Filler.Доволна съм, че има слънцезащитен фактор и няма нужда да нанасям допълнителен продукт в това отношение.Ще споделя в отделен пост дали е оправдал очакванията ми.
В коментар може да споделите какви са вашите успешни покупки за месеца.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS