2019-03-07

My Full Box - 8 Март бюти кутия

Не съм си поръчвала българска кутия от много време и за 8-ми март реших да взема така хвалената напоследък My Full Box - 8 March edition.Ето какво се крие в нея:
Както повечето кутии, в тази има листовка с описание на продуктите, които са включени и приблизителната им себестойност.Не ми допада печатът на листовката, защото изглежда правен буквално на домашен принтер с избелели букви, точки в белия фон и блед печат.
Още щом взех кутията в ръцете си, усетих че е пълна и тежка, но от снимки в нета изобщо не съм разбрала колко е малка като размер, спрямо други кутии, които съм получавала.
Ето и всеки продукт по отделно:
1.Polaar Sun, Fluide Solaire Haute Protection SPF30 - крем за лице с висококачествен коктейл от UV филтри на нова за мен френска марка.Ще го ползвам през по-слънчевите и горещи дни, които се задават.Формат в кутията 20мл.В интерес на истината в сайта на марката цената за 200мл е 25,95 € (т.е. 50,75лв), а не както е описано в листовката.
2.Simple Kind Skin Exfoliating Cleansing Wipes - ексфолиращи кърпички за лице, които ще пробвам с интерес.Пълноразмерен продукт с 25бр кърпички.
3.Beauty Protector Protect & Volume - спрей за коса, който придава обем без лепкаво и утежняващо усещане, като я предпазва от топлинни източници като сешоар или преса.Ще го пробвам, макар да не оставам впечатлена от подобни продукти.Формат в кутията 30мл.
4.ModelCo Baked Highlighter - печен хайлайтър в мини опаковка, който придава забележителен блясък и има големи брокатени частици.Моят цвят е Moonshine и ще ми пасне добре.Опаковката в кутията е от скромните 1,5гр.
5.BeautyPro Thermotherapy Warming Silver Foil Mask - самозагряваща маска за лице, която почиства и тонизира.В състава ѝ има витамин С и зелен чай.Пълноразмерен продукт от 1 опаковка.
6.Manna Kadar Cosmetics Long-Wear Powder - многофункционална сянка, която може да се ползва като сянка за очи, контур или руж на непозната за мен белгийска марка.Пълноразмерен продукт.
7.В кутията е представена прочутата серия Eight Hour на Elizabeth Arden, като във всяка кутия има различен продукт.При мен се падна крем за ръце, а аз изобщо не съм фен на този тип продукти.Ползвала съм дневния крем от серията и определено не се спогодихме, но кремът за ръце е приличен.
8.Бонус - мостра за нощен крем Lumene.
Според описанието себестойността на кутията е приблизително 135.90лв, което лично за мен е силно казано.Аз я пръчах на цена 29.00лв + доставка.
За себе си не съм във възторг от кутията и едва ли скоро бих поръчала отново.Все пак това се води специално издание за празника на жената.Вие какво мислите?

4 коментара:

 1. На мен ми харесва кутията.
  обаче при мен липсваше листовката.

  ОтговорИзтриване
 2. Аз съм поръчвала няколко пъти от тази кутия и за сега нещата не са лоши,но не всичко ми пасва.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Нещата определено не са лоши.Аз съм наясно с идеята, че не всяко нещо ще ми пасне, но явно имам прекалено завишени очаквания :)

   Изтриване