What are you looking for?
2019-03-07

My Full Box - 8 Март бюти кутия

Не съм си поръчвала българска кутия от много време и за 8-ми март реших да взема така хвалената напоследък My Full Box - 8 March edition.Ето какво се крие в нея:
Както повечето кутии, в тази има листовка с описание на продуктите, които са включени и приблизителната им себестойност.Не ми допада печатът на листовката, защото изглежда правен буквално на домашен принтер с избелели букви, точки в белия фон и блед печат.
Още щом взех кутията в ръцете си, усетих че е пълна и тежка, но от снимки в нета изобщо не съм разбрала колко е малка като размер, спрямо други кутии, които съм получавала.
Ето и всеки продукт по отделно:
1.Polaar Sun, Fluide Solaire Haute Protection SPF30 - крем за лице с висококачествен коктейл от UV филтри на нова за мен френска марка.Ще го ползвам през по-слънчевите и горещи дни, които се задават.Формат в кутията 20мл.В интерес на истината в сайта на марката цената за 200мл е 25,95 € (т.е. 50,75лв), а не както е описано в листовката.
2.Simple Kind Skin Exfoliating Cleansing Wipes - ексфолиращи кърпички за лице, които ще пробвам с интерес.Пълноразмерен продукт с 25бр кърпички.
3.Beauty Protector Protect & Volume - спрей за коса, който придава обем без лепкаво и утежняващо усещане, като я предпазва от топлинни източници като сешоар или преса.Ще го пробвам, макар да не оставам впечатлена от подобни продукти.Формат в кутията 30мл.
4.ModelCo Baked Highlighter - печен хайлайтър в мини опаковка, който придава забележителен блясък и има големи брокатени частици.Моят цвят е Moonshine и ще ми пасне добре.Опаковката в кутията е от скромните 1,5гр.
5.BeautyPro Thermotherapy Warming Silver Foil Mask - самозагряваща маска за лице, която почиства и тонизира.В състава ѝ има витамин С и зелен чай.Пълноразмерен продукт от 1 опаковка.
6.Manna Kadar Cosmetics Long-Wear Powder - многофункционална сянка, която може да се ползва като сянка за очи, контур или руж на непозната за мен белгийска марка.Пълноразмерен продукт.
7.В кутията е представена прочутата серия Eight Hour на Elizabeth Arden, като във всяка кутия има различен продукт.При мен се падна крем за ръце, а аз изобщо не съм фен на този тип продукти.Ползвала съм дневния крем от серията и определено не се спогодихме, но кремът за ръце е приличен.
8.Бонус - мостра за нощен крем Lumene.
Според описанието себестойността на кутията е приблизително 135.90лв, което лично за мен е силно казано.Аз я пръчах на цена 29.00лв + доставка.
За себе си не съм във възторг от кутията и едва ли скоро бих поръчала отново.Все пак това се води специално издание за празника на жената.Вие какво мислите?

Add your comment

  1. На мен ми харесва кутията.
    обаче при мен липсваше листовката.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз съм поръчвала няколко пъти от тази кутия и за сега нещата не са лоши,но не всичко ми пасва.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нещата определено не са лоши.Аз съм наясно с идеята, че не всяко нещо ще ми пасне, но явно имам прекалено завишени очаквания :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS