What are you looking for?
2019-04-07

Balea Calm Down и Dove Shower Mousse душ-пяна

Още с появата си душ-продуктите под формата на пяна ми станаха фаворити.Постоянно се оглеждам за нови аромати и така попаднах на днешните заподозрени по темата - Balea Calm Down и Dove Shower Mousse with argan oil.
Balea Calm Down е душ-пяна с аромат на тиаре и кокос, като кокосът според мен почти не се усеща.Първите дни бях буквално пристрастена към този аромат и всеки ден ползвах този продукт, макар това да не е обичайно за мен.
Опаковката е метална и стабилна, а след разклащане излиза мека и богата пяна без никакво усилие от моя страна.Пяната е гъста и плътна, та според мен спокойно става и за бръснене.
След баня не усещам кожата си изсушена, а чиста и мека.Ароматът се усеща леко и след около час вече го няма или поне аз не го усещам.
Честно казано, ако е лимитка ми идва да купя поне 5 опаковки заради невероятния аромат, но от друга страна знам, че на нейно място от Balea биха ни изненадали с нещо също толкова добро.Цената на Balea Calm Down беше 2,99лв, а другата разновидност, която видях беше лайм и мента, които се усещаха наистина свежо.
Dove Shower Mousse видях за първи път преди няколко седмици, но покрай детето не успях да огледам подробно.При следващ удобен случай не пропуснах да взема една пяна, разбира се.Продуктът се предлага с три различни аромата - с роза, с арганово масло и с кокос.
Интересното при тези опаковки е, че на капачката има стикер, който да разтъркате и да усетите аромата.По този начин лесно определих кой аромат ми допада най-много и за мое учудване не беше кокоса, а този с арганово масло.
Опаковката отново е метална и здрава.Продуктът се разклаща и излиза плътна гъста и пухкава пяна.Не съм забелязала кожата ми да се изсушава, но и липсват сулфати в състава:
Подобно на пяната на Balea и тази има страхотен силен аромат, който обаче се задържа много повече време по кожата и се усеща осезаемо.След душ кожата ми отново е чиста
Dove Shower Mousse е с редовна цена 7,99лв, но аз го купих на промоция за 4.99лв, което за мен е по-приемливо за подобен тип продукти.
Вие имате ли любима душ-пяна?

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS