What are you looking for?
2019-04-21

Eucerin Hyaluron-Filler дневен крем за лице с SPF30 - ревю

Повече от месец ползвам един от най-новите продукти на Eucerin и събрах основни впечатления, които да споделя.Става дума за дневния крем Eucerin Hyaluron-Filler, които има слънцезащитен фактор SPF30 и е подходящ за всеки тип кожа.
Този крем от серията се бори с първите признаци на стареене и е подходящ за възрастта около 30 години, където попадам и аз.
От бранда обещават:
  • Намаляване на фините линии и бръчки
  • Хидратиране при дехидратирана кожа
  • Забавяне на процеса на образуване на бръчки
 
Това не е първият крем на марката, който познавам, тъй като през зимните месеци ползвах Eucerin Even Brighter нощен крем, който е обект на друга тема.
Продуктът пристига в матово пластмасово бурканче, което предпочитам да ползвам заедно с шпатула, за да не замърсявам продукта.Опаковките на кремовете Eucerin винаги са били стабилни и не изглеждат или усещат евтини.Капачката се затваря стабилно на винт и няма проблем при пътуване.Доказано вече няколко пъти при мен.
Обичам продуктът да има фолио, което доказва, че не е отворен предварително и няма как да се развали или някой да го е замърсил по някакъв начин.
Основната съставка, на която залагат от Eucerin е хиалуроновата киселина в две разновидности.Хиалуронова киселина с високо молекулярно тегло, която въздейства на най-външните слоеве на кожата и такава с ниско молекулярно тегло, чийто частици проникват най-дълбоко в епидермиса, където се образуват бръчките.Повече за действието на тази иновативна комбинация може да прочетете тук.Пълният състав може да видите на следващата снимка:
Eucerin Hyaluron-Filler има лека кремообразна формула с бял цвят, която попива за секунди.Очаквах доста по-тежка консистенция, защото продуктът е подходящ за всеки тип кожа, но останах приятно изненадана.След като попие кремът оставя кожата мека като сухите участъци са хидратирани, а мазните зони не лъщят прекалено.Подходяща основа за грим е и върху него продуктите се нанасят нормално.
Лично аз ползвам Hyaluron-Filler всяка сутрин след серум и преди да нанеса фон дьо тен, в дните когато слагам продукт изравняващ тена.Кремът не оставя лепкав филм по кожата, но ако търсите матиране ще ви е необходимо запечатване  с пудра.
Относно бръчките винаги съм казвала, че предпочитам превенцията, отколкото на борба с вече наличните, каквито още нямам.Единствено на челото си имам една дълбока бръчка, която се образува от постоянното свиване на вежди, когато е прекалено светло или слънчево.Ползвам Eucerin Hyaluron-Filler повече от месец и забелязвам, че тя е по-запълнена от обикновено.Дали този ефект ще продължи след като привърша крема, ще разберем в бъдеще.
Като цяло усещам кожата си по-хидратирана, по-гладка и една идея по-"напомпана".
Eucerin Hyaluron-Filler по описание е подходящ за всеки тип кожа, но по мое мнение тази версия е добра за нормална и смесена кожа.Кремът не матира дълготрайно, но сухата кожа ще има нужда от допълнителна хидратация.
Няма как да пропусна да спомена и другият плюс - наличието на UVA и UVB защита.Не мисля, че остана някой, който да не е наясно с вредите, които нанася слънцето върху кожата (слънчево изгаряне, фотостареенето, рак на кожата) и колко е важно да бъде защитена.През по-студените месеци залагам на по-нисък фактор, тъй като почти не прекарвам време навън, а съм основно в офис.През лятото обаче ползвам няколко вида слънцезащита, защото и годинките ми си казват думата.Точно поради тази причина започнах да ползвам Hyaluron-Filler през времето, когато слънчевите дни стават все повече.
За мен е чудесен продукт особено за пролетния и есенния сезон, когато не търся силна слънцезащита.Зимата бих заложила на нещо по-силно подхранващо, а лятото на нещо матиращо, което има по-висок слънцезащитен фактор.
Цената на Eucerin Hyaluron-Filler дневен крем за лице с SPF30 е между 45-55лв в зависимост от аптеката и дали има намаление.Количеството на крема е 50мл.Цената не е никак ниска, но на възраст 30+ години, мисля че човек е достатъчно осъзнат, че грижата за кожата е много по-важна от прикриването на несъвършенства например.Поради тази причина последните години предпочитам да вложа повече пари в бяла козметика, отколкото в декоративна.

*Продуктът ми е предоставен от PR.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS