What are you looking for?
2019-04-14

Golden Rose Smokey Lashes спирала

Откровено казано не обичам да пиша отрицателни ревюта, защото гледам на блога като нещо, което ми носи позитивно настроение.Тестването на много и различни продукти неминуемо ме сблъска и с козметика, която не ми допада.Колкото и да се опитвах да се спогодя с този продукт, не успях.Става дума за спиралата за очи Golden Rose Smokey Lashes.
Едни от първите спирали, които ползвах бяха на марката и все още имам нейни любимци.Поради тази причина красивата опаковка в розово злато привлече погледа ми и реших да я купя.
Изчистена класическа опаковка, която се затваря добре, не изглежда евтина и беше опакована във фолио, което избягва риска, някой да я е отворил предварително.
Четката беше второто нещо, заради което се спрях на спиралата - стандартна обемна четка от гъсто разположени косъмчета.Цветът е наситено черен и има силна пигментация.
Тушът е леко воднист за моите разбирания, но след отваряне леко засъхва.
Как се държи Smokey Lashes в действие?При моите прилични мигли постига дължина при едно нанасяне и все пак иска дооформяне тук-там, защото слепва миглите ми.Аз от своя страна търся обем преди дължината.За да постигна лек обем и вид на миглите трябва да нанеса поне два слоя от спиралата, а аз не действам така по принцип.Не виждам смисъл в ежедневието си да напластявам при положение, че с почти всички други спирали не ми е необходимо.Въпреки това реших, че искам да я ползвам (аз съм от лудите, които не обичат да хвърлят продукти, дори на ниска цена) и щом е нужно ще напластявам за по-добър ефект.
Друго неудобство, което открих с тази спирала е, че ако попадне в очите, започва да люти ужасно.Случи ми се няколко пъти да ми се насълзят очите и започна едно страшно щипане, докато почти не махнах спиралата (все пак не бях у дома).
На няколко пъти Smokey Lashes ми се размаза под долните клепачи, но реших че е било по моя вина.При последното ми излиза обаче нещата излязоха извън контрол.Нанасям спиралата сутрин преди работа и нямам навик да подновявам, защото всички издържат до премахването им.След работа директно отидо на събиране по женски с приятелки и се прибрах около полунощ.Шокът ми беше голям, когато в огледалото видях панда...истинска панда с размазана 3 мм спирала под очите.Такава грозна картинка не ми се беше случвала ни-ко-га досега.
Тук спиралата е нанесена на 2 пласта:
Премахването на спиралата е лесно дори с мицеларна вода, но това не мисля, че успява да преодолее недостатъците ѝ.
Цената от 5,89лв също е ниска, но честно казано не бих ги дала за тази спирала отново, защото марката има много по-добри продукти.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS