What are you looking for?
2019-06-22

Maybelline Snapscara спирала - Black Cherry

Последното разочарование от спирала за мигли не ме спира да пробвам нови и нови видове.В началото на април имаше промоция на новата спирала на Maybelline - Snapscara, която успя да ме заинтригува.Това, което привлече вниманието ми беше цветът различен от черно.Спиралата има версия в черно 01 Pitch Black, но аз купих варианта в тъмно вишнево 02 Black Cherry.
Опаковката е пластмасова, стабилна, без да тежи в ръката.Четката е от власинки, обемна, а едната ѝ страна е извита.С нея успешно успявам да извия миглите, без допълнителни уреди.
Формулата на Maybelline Snapscara не съдържа восъци, в което съм склонна да вярвам, защото самата спирала има доста водниста формула и може да се напластява без да слепва.Лично аз предпочитам да нанасям един слой, като по този начин не усещам изобщо спиралата.Миглите ми са леки, извити и добре подчертани.
Цветът е тъмно черешово, но на моите черни мигли не изглежда така.Може би при руси мигли, ще се забелязва отчетливо.Това, което ми харесва при цвета, че леко смекчава погледа ми, за разлика от драматично черните спирали и е много подходящо за ежедневен офис грим.
Аз залагам на тази спирала през деня и вече над два месеца не забелязвам да се рони, размазва или да ми щипе при минимум 9 часа в офиса.
Ако обаче попаднете под дъжда или в сауната, ще се разтече, което е нормално.Snapscara не е водоустойчива и от марката обещават лесно премахване дори само с вода.Това също не е лъжа.Аз махам с лекота спиралата вече с тампон мицеларна вода, но съм пробвала и под душа.Продуктът се махна само с вода и после по тампончето нямаше остатъци.
Като обобщение мога да кажа, че харесвам много Maybelline Snapscara за ежедневна спирала и отново бих я купила.Цената на промоция около 10лв също ми се вижда прилична.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS