What are you looking for?
2019-07-03

Good Box Summer Edition 2019

Забелязва се, че не поръчвам бюти кутии, но този месец се изкуших с лятното издание на Good Box.Досега предпочитах месечни кутии, но този път поръчах лимитка, чието съдържание беше обявено предварително и нямаше ефект на изненада.По-надолу ще разберете защо.
Good Box Summer Edition има възможност за избор от два варианта на различни цени, според избрания основен продукт.Аз си избрах кутията, която съдържа CHOCO Suntan & Body Oil на Cocosolis с цена 39,99лв.
Ето и какво съдържа кутията:
1.Cocosolis CHOCO Suntan & Body Oil - Био масло за шоколадов тен и сияйна кожа, което искам да пробвам от доста време и беше причината да поръчам кутията.Маслото идва в картонена кутия и има убийствен шоколадов аромат.Ще видим как се справя с тена съвсем скоро.Цена на продукта - 41лв за 110мл./Пълноразмерен продукт в кутията.
2.Душ-гел Wooo... I am going on vacation на Wooden Spoon.Продуктът е с чудесен състав, а душ гел винаги ще влезе в употреба.Редовна цена - 9,90лв за 200мл./Пълноразмерен продукт в кутията.
3.Bene Pura двуфазна мицеларна вода 3 в 1 с див морков и лайка.Малко трудно се доверявам на друга мицеларна вода, но ще я пробвам от любопитство.От марката обещават продуктът да почисти лицето от грима, да го почисти от замърсяванията на околната среда и да действа като серум.Цена за 180мл. - 12,25лв / В кутията размер - 120мл.(приблизителна цена 8,17лв.)
4.Хидратираща лист маска с бамбуково платно Earth kiss.Обещава интензивна хидратация и изглаждане на кожата, заздравяване на естествения защитен слой и има 100% натурален състав.Цена 3,90лв за 1 брой./Пълноразмерен продукт в кутията.
5.Healthy Oils масло от ядка на праскова на български производител, подходящо за нормална към смесена кожа, каквато е моята.Има много приятен аромат и попива бързо на първо четене.Също мисля, че ще му намеря предназначение.Цена - 19,95лв за 100мл./В кутията размер 20мл (приблизителна цена 3,99лв.)
6.Ексфлиант за тяло на основата на кафе с морска сол обогатен с натурални масла HashtagBody Coffee.Фен съм на скрабовете с кафе и с интерес ще пробвам толкова рекламиран продукт.Вероятно ще ми стигне за едно ползване на цяло тяло.Редовна цена 29,90лв за 200гр./ В кутията размер - 22гр. (приблизителна цена 3,29лв.)
7.Хидратиращ и успокояващ лосион за след слънце Hristina Cosmetics.Марката обещава продуктът да охлади, успокои и хидратира кожата след излагане на слънце.Редовна цена - 6,00лв за 150мл./Пълноразмерен продукт в кутията.
Цените на продуктите ги проверявах аз по сайтове.Видимо себестойността на кутията е по-голяма от цената ѝ.От доста време се чудех дали да поръчам маслото на Cocosolis и то беше причина да поръчам кутията.Реално за цената на маслото получавам още няколко продукта, които аз бих ползвала.
Поради тази причина мога да кажа, че съм доволна от кутията.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS