What are you looking for?
2019-10-25

Essence This is Me червило - 10 Naughty

Още в началото на лятото Essence пуснаха на пазара в България много приятна нюд серия - This is Me, ако мога така да я нарека.Има червила и сходни като цвят лакове за нокти.
В момента съм с гел-лак и поради тази причина взех само червило.Спрях се на светъл цвят, който изглежда супер за лятото, а и за цялата година - 10 Naughty.
Мога да поздравя марката за изчистената и стилна опаковка - бяла матова пластмаса и гилза в розово злато.Достатъчно е лека, но стабилна да се носи в дамска чанта и не евтинее.
Червилото има лек сладникав аромат и комфортна кремообразна текстура.По мое мнение финишът на този цвят е полу-матов.Цветът е "убито" розово, което би отивало на всеки тип кожа, а лятото изглежда страхотно с тен.
За плътен цвят е достатъчно едно по-плътно нанасяне на продукта и сте готови.Разнася се по устните като масло и се усеща лекота, без да лепне.Лично при мен не издържа дълго (около час), особено ако се храня или пия нещо.Хубавото е, че червилото изчезва равномерно и не остава само грозен контур например.Също така не подчертава недостатъците на устните, ако имам такива.
Не мога да отрека, че червилата This is Me са комфортни за носене в ежедневието и най-важното не изсушават устните ми.
Друг плюс е ниската цена от 4,99лв, която ги прави достъпни за повечето дами, които имат достъп до марката.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS