What are you looking for?
2019-11-18

Barnängen Nordic Rituals and Care продукти

Когато пристигнаха на вратата ми, продуктите с марка Barnängen ми бяха напълно непознати.Марката е създадена в Швеция през 19-ти век и е емблематична и до ден днешен.Barnängen означава деца в цветно поле на шведски. Вдъхновени от шведския начин на живот продуктите на Barnängen имат за цел да поставят на първо място баланса - в грижата за тялото.
В България марката предлага две серии Nordic Rituals и Nordic Care, които имат различни аромати в зависимост от вложените съставки.
От серията Nordic Rituals пробвах душ-гел за тяло и вана Berry Boost.Опаковката е голяма и прозрачна на цвят от стабилна пластмаса, като се вижда продуктът вътре.Формулата е на гъст гел с прозрачен розов цвят и страхотен аромат на горски плодове.
В състава Barnängen залага на супер плода боровинка и защитен хидратиращ серум, който съчетава в себе си слънчогледово масло, червени боровинки и алантоин. Тук може да видите пълния състав на душ-гела:
Душ-гелът Berry Boost прави богата пяна и успява да почисти кожата ми под душа, без да изсушава или дразни.След баня почти не усещам ароматът по кожата си, но я усещам мека и тонизирана.
От серията Nordic Care ползвах два продукта - душ-крем Oil Intense и лосион за тяло Oil Intense.Nordic Care е насочена към сухата кожа и съдържа прочутият за марката Cold Cream.
Душ-кремът се грижи за кожата и цели да запази естествения ѝ баланс.Душ-крем Oil Intense е в същата опаковка, но от бяла непрозрачна пластмаса.Консистенцията е на крем с розов цвят и аромат на рози.Ароматът не е химичен или натрапчив, а много нежен и буквално успокояващ.В състава на продукта освен Cold cream има масло от диви рози:
Продуктът прави нежна пяна и почиства добре кожата, без да я изсушава.През горещите дни дори нямам нужда от последващ продукт за хидратация.При този душ-крем най-много ми допада това колко е траен ароматът след баня - усеща се по кожата поне час.През студените дни веднага след баня нанасям лосиона от серията.
Очаквах лосионът за тяло Oil Intense да бъде тежък и мазен, но за щастие не познах.Продуктът отново е в плътна бяла опаковка с удобна помпа.
Ароматът на лосиона е същият като на душ-крема от серията и помага кожата ми да ухае дълги часове след баня.Ето и състава:

Формулата на продукта е като мус, но се разнася лесно и попива за 1-2 минути в кожата.Кожата се усеща хидратирана в дълбочина, без сухи или белещи се участъци.Не оставя лепкав или неприятен филм след попиване.Няма мазно или дразнещо усещане по кожата също така.
В заключение мога да кажа, че съм очарована от серията Barnängen Care и бих препоръчала на хората със суха кожа да я погледнат.Продуктите идват в голяма разфасовка и са икономични.
Имаше коментари, че някои продукти на марката имат неприятен аромат, но поне за тези 3, които аз съм пробвала имат страхотен мирис.

*Продуктите са ми предоставени от PR

Add your comment

  1. Заинтригува ме! Я кажи шоколада на Roses mark как е. Миналата година бях го загледала за покупка за подарък, но така и не поръчах.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ивче, да си призная честно още не съм стигнала до шоколада.Като го пробвам, ще ти пиша :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS