What are you looking for?
2019-11-02

Elseve Dream Long - No Haircut Cream крем за коса

Косата никога не ми е била слабост, а по-скоро проблем, за разлика от кожата и последно време рядко коментирам продуктите, които ползвам.Имам достатъчно дълга коса (разбирайте педя под раменете), но се подстригвам редовно и за дължината разчитам на растеж, не на спасяване на последните сантиметри.
Въпреки тоя увод, след десетки хвалби из нета, реших да купя крема No Haircut Cream от серията Dream Long на Elseve.Факт е колко харесвам балсамите за коса на марката и това допълнително ме накара да искам да пробвам финиша.
No Haircut Cream е подходящ за увредена коса и обещава да разплете краищата, да предотврати накъсването на косъма, да подхрани и защити косата при излагане на температура до 180 градуса.Също така обещава да направи по-малко видими нацепените краища.
Кремът идва в голям цветен флакон с капачка, която се издърпва и си изцеждам нужното количество.Бих казала, че става за пътуване, макар да е малко голяма и тежка.Въпреки това е стабилна и не се отваря лесно.
Формулата на No Haircut Cream е перлено бяла на цвят и наподобява балсам.Разнася се лесно по краищата на косата.Прочетох невероятни хвалби за аромата на продукта, но лично на мен не ми харесва - твърде сладък и опушен ми е.Тук може да видите и състава:
Продуктът се нанася след баня на влажна коса, без да се отмива и после косата се изсушава.Аз го ползвам със сешоар, но и от време на време просто оставях косата да изсъхне сама, особено през летните дни.Аз използвам количество с големината на бадем, тъй като косата ми е тънка и не особено гъста.Ако прекаля с количеството, косата ми става тежка и на клечки, поради тази причина внимавам.
След подсушаване косата ми е мека и подредена, без да хвърчи, без да губи обем.Краищата са видимо загладени, но цъфтежите не изчезват и поради тази причина каквито и продукти да ползвам прибягвам до ножицата редовно.
Elseve No Haircut Cream ми допада, но не е нещо уау поне в моите очи.При по-суха коса може да има по-добър ефект, но се съмнявам.Количеството е голямо и съотношението цена-качество е прилична.Купих го на промоция, а редовната му цена е 7.99лв.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS