What are you looking for?
2019-12-21

Спирали Maybelline Lash Sensational и Essence Rock'n'doll crazy

Ежедневният ми грим задължително включва спирала за очи и съм много нясно какво искам и дали една спирала ми харесва.Днес ще споделя за две супер хвалени спирали и моето тотално различно впечатление от всяка от тях.Става въпрос за Maybelline Lash Sensational и Essence Rock'n'doll crazy.
Както винаги започвам със спиралата, която ми хареса, а именно Maybelline Lash Sensational.Моята опаковка е от лимитиран вариант на продукта, който не мога да отрека, че изглежда много готино с тази огледална розова опаковка.
Четката е силиконова с извита под формата на сърп четка, а част от ресните са по-къси и съответно удобни за нанасяне на долния ред мигли.Формулата на спиралата е наситено черна и плътна, без да стои на бучки или други екстри.
Нанасянето на Maybelline Lash Sensational е детска игра и поне аз с лекота ще постигам желания ефект на дълги и обемни мигли.В началото формулата е една идея по-течна, но след няколко дни всичко придобива нормален ред и няма нужда дори от втори слой.
Спиралата издържа на моите очи над 9 часа без да се размава или рони.Може ми единственият недостатък на Lash Sensational е точно трудното премахване дори с дегримьор.Обикновено първо мия лицето с гел и после премахвам остатъците с мицеларна вода, но дори тогава има още какво да се желае.
Цена Maybelline Lash Sensational около 13-14, но редовно има промоции на цена около 9-10лв и напълно си заслужава хвалбите.
За Essence Rock'n'doll crazy имам абсолютно различно мнение и по-надолу може да прочетете защо.Спиралата е с черна опаковка със закачлив принт и надпис, симпатична бих казала.
Четката е от власинки (аз съм фен на този тип четки, както често споменавам) с асиментрична форма, за да може да обхваща всички мигли.Още с първото отваряне на спиралата забелязах, че във формулата явно има фибри, които стоят като топчета по четката.Това продължава и до ден днешен и не прави нанасянето на спиралата лесно, защото тези топчета полепват по клепача или слепват миглите помежду им, а кой обича слепнати мигли?!
Въпреки това реших да дам шанс на Rock'n'doll crazy и я ползвах над месец.Продуктът придава приличен обем и хубава извивка на миглите.Това, което ме издразни най-много беше постоянното размазване на спиралата по долните ми клепачи.Щом минат 5-6 часа виждам в огледалото как под очите ми всъщност има опушен грим, защото целите са черни и това не мога да преглътна.Премахването на спиралата с мицеларна вода или друг дегримьор не е проблем.
Цената, на която купих Essence Rock'n'doll crazy е 6,19лв. и за тези пари ще намеря далеч по-добра и неразмазваща се дрогериина спирала.Така, че за мен е пълно разочарование.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS