What are you looking for?
2019-12-08

Revlon Photoready Candid - фон дьо тен, коректор и пудра

Revlon решиха да ни изненадат с нова серия за лице - Photoready Candid, която съдържа фон дьо тен, коректор и минерална пудра.Фон дьо тените на марката са едни от най-добрите в този клас и нямах търпение да пробвам продуктите.
Фон дьо тенът Photoready Candid учудващо за марката, която залага на стъклени шишета, този път е в пластмасова тубичка.Опаковката е удобна за ползване и път, не стои евтино и е достатъчно стабилна.Има помпа, което я прави още по-удобна и хигиенична.
Формулата е фон дьо тена е средно гъста и подобна на крем.Според бранда продуктът хидратира допълнително кожата през целия ден, съдържа антиоксиданти, предпазва от замърсяванията и съдържа съставки, които предпазват от синя светлина.Лично аз усещам лек аромат, който изчезва щом се разнесе по лицето.Моят цвят е 220 Sand beige, а линията предлага в България общо 6 цвята.
Финишът на Photoready Candid е естествен, а покритието - средно.Това го прави идеален за ежедневен грим, ако не търсите пудрен матов финиш.Постига точно завършек на здрава кожа, без да е матов или озаряващ.За моето лице ползвам една помпа и половина, като нанасям най-често с четка.Не стои на черти и не засъхва прекалено бързо преди да съм успяла да го разнеса.
През по-горещите дни за моята смесена към мазна кожа трябваше задължително да го запечатам с пудра и въпреки това след няколко часа съм лъснала.През по-студените дни нямам забележка до 6 часа, после трябва отново да ползвам матираща кърпичка.Не съм забелязала да се оксидира или да променя цвета си  дори след няколко часа.Няма разтичане или ставане на петна.
За парти вечер вече го пробвах и не бих повторила честно казано, тъй като много бързо лъсвам и предпочитам продукт, който стои матиран по-дълго време.
Photoready Candid е най-често ползваният ми фон дьо тен за офиса.Усещането е на лек продукт и не се усеща върху кожата.Постига отлично изравняване на тена, а за по-големи несъвършенства ще е необходим коректор.Не мога да скрия факта, че това е фон дьо тенът, който взех с мен във Виена и на когото се доверих за целия период там.Нямам забележка и затвърди мнението ми, че е отличен за ежедневен грим.
Коректорът Photoready Candid идва в удобна тубичка и интересен апликатор под формата на гъбичка, подобен на глосовете за устни.Изборът на цветове е ограничен - едва 3 цвята, като моят е 015 light и има жълт подтон.
Подобно на фон дьо тена съдържа антиоксиданти, предпазва от замърсяванията и от синя светлина, съдържа витамин Е и не съдържа фталати, изкуствени оцветители, аромати и мазнини.
Коректорът има лека към средена покривност и може да се напластява, макар по мое мнение да не е необходимо.Плътността му е достатъчна и на един слой.Обещава естествен завършек и изпълнява обещанието си.
Лично при мен успява да залични тъмните кръгове под очите без да се събира в сгъвките, стига да съм ги хидратирала добре.Не озарява и няма блестящи частици.Аз го фиксирам с пудра и нямам забележка до премахване на грима.
Следващ продукт е прахообразната пудра от серията Photoready Candid, която тук се предлага само в един цвят.Първоначално ми се стори, че цветът ще е прекалено тъмен за моята кожа, но се оказа съвсем лек и няма как с едно нанасяне да придобия цвят.
Опаковката на Photoready Candid е много удобна, въпреки че пудрата е прахообразна.След развиване на капачето на винт има още една прозрачна капачка, която предпазва от разпиляване на продукта.
Формулата на пудрата е супер фина и лека.Нанесена върху кожата е като воал, който не се усеща нито за миг.Полупрозрачната пигментация не позволява на кожата да придобие цвят и реално е подходяща за запечатване на грима, без лицето да придобие пудрен ефект.Това от своя страна поне при моята смесена кожа води и до почти нулев ефект откъм матиране.Така, че не очаквайте тази пудра да успее да матира смесена или мазна кожа за повече от час.
От ляво на дясно виждате пудрата, коректора и фон дьо тена. 
На следващата снимка може да видите как изглежда фон дьо тена при мой ежедневен грим:
Серията Revlon Photoready Candid според мен е продходяща за нормална към суха кожа, която търси естествен финиш и допълнителна хидратация, без желание за матиращ ефект.Фон дьо тенът препоръчвам горещо за проба.

*Продуктът ми е предоставен от PR.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS