What are you looking for?
2020-01-18

Essence Royal Party палитра сенки

Последната година направих голямо разчистване на козметика от колекцията си.Оставих основно продукти, които ползвам, чието качество считам за отлично и са в срок на годност.Не е тайна, че обожавам палитри със сенки и запазих само тези от висок и среден клас.При пътуването ни до Виена се оказах без сенки и обиколих магазините.От Sephora си взех коледната лимитка Too Faced - Let it Snow, Girl!, която не оправда напълно очакванията ми, но за нея друг път.Откритие за 2019г за мен се оказа палитрата сенки Royal Party на Essence, която лично аз не съм виждала в България.
Палитрата е под формата на осмоъгълник от твърд картон, чийто капак е покрит с розови пайети.Вътре имаше лист със стикери, които виждате отстрани и са доста girly-стил бих казала.Има голямо огледало от вътрешната страна, което е удобно при пътуване.Лека и компактна е като размер и издържа на пътуване дори в ръчен багаж.
Royal Party съдържа 28 различни сенки разположени също в малки осмоъгълници.Цветовете са предимно с нюд гамата, но има и по-тъмни.Финишите са също разнообразни - матови, сатенени и металически.
Тук съм снимала цветовете от горе надолу по редове без да нанасям база:
Харесва ми, това че нюд цветовете са различни подтонове и са подходящи за преливане на различни комбинации грим.Пигментацията на сенките се оказа отлична и няма цвят, който да кажа, че ме разочарова.Единствено черното royal club подобно на останалите черни сенки е една идея по-бледо, но търпи напластяване.
Някои от матовите цветове се разпрашват леко при вземане с четка, но голямото разстояние между тях спомага да не се смесват цветовете.Нямам забележка към преливането на сенките, защото става с лекота.Трайността с база на моите очи е 8+ часа или докато премахна грима си.
Откакто се прибрах също не спирам да включвам Essence Royal Party в гримовете си и мога да кажа, че съм впечатлена.За съжаление палитрата Royal Party е лимитирана и мога да кажа, ако ви попадне пред очите да я вземете задължително.Цената, на която я купих беше 9.90 евро и доколкото си спомням беше намалена.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS