What are you looking for?
2020-03-15

Dr. Konopka's озаряващ пилинг за лице

Ясно е че обичам да пробвам различни марки и продукти.За пилингът в този пост прочетох невероятни коментари и дори сравнение, че ефектът след него е като след The Ordinary - AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. Случайно видях Dr. Konopka's Dr. Konopka's Face Brightening Peeling озаряващ пилинг за лице в дригерии Лили и веднага го купих.Все пак любопитството ми се оказа по-силно от разума.
Пилингът идва в добре запечатана картонена кутия, която няма шанс някой да отвори без да си личи.Самият продукт е в туба с капачка на винт, която не се отваря толкова лесно под душа.Опаковката не е голяма и няма да проблем да се носи при пътуване.
Формулата на Dr. Konopka's Dr. Konopka's Face Brightening Peeling е кремоообразна в лек телесен цвят.Ароматът бих определила като плодов, приятен е, но доста силен.
Съставът е обогатен с екстракт от червена боровинка (известна като силен антиоксидант), екстракт от краставица (избистра и изравнява тена) и офика (има антибактериален ефект и подобрява еластичността на епидермиса).Вижда се, че не се придържам към био/веган/сертифицираните продукти, но този е такъв и това е голям плюс.
Dr. Konopka's пилинга се нанасян на влажна кожа и се отмива.Не се усеща да има каквито и да било частици в продукта, само кремобразна формула, която се разнася лесно по лицето.Продуктът очаквано не се пени и не променя структурата си.
Пилингът не е особено икономичен и след изтискване от опаковката той продължава да излиза, докато не го затворя с капачката и не го измия, което не е особено приятно. 
За моята смесена към мазна кожа се оказа прекалено лек измиващ продукт.Нанесен след измиване на лицето с гел сякаш оставя лек филм по кожата въпреки отмиването.Кожата се усеща свежа и няма никакво изсушаване.Няма го усещанетп за супер гладка кожа, на което съм свикнала и не виждам промяна или избистране на тена.
За моите разбиранията това обаче не е пилинг, на какъвто аз съм свикнала.Лично за мен не може и да се сравнява дори с AHA-пилинга на The Ordinary.Ревюто написах след като приключих изцяло с опаковката на Dr. Konopka's Dr. Konopka's Face Brightening Peeling и мнението ми така и не се промени.
Цената, на която купих Dr. Konopka's Dr. Konopka's Face Brightening Peeling по спомен беше 8,99 лв за 75мл продукт.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS