What are you looking for?
2020-03-22

Gabrini The Manizer Sister Highlighter - трио хайлайтъри

Скуката у дома ражда постове, докато детето се занимава с друго.Малко е странно да продължавам да пиша за грим, но реших, че искам да се разсейвам с нещо различно от паника, карантина и мемета.Наскоро в близката дрогерия попаднах на трио хайлайтъри на турската марка Gabrini, които искам да пробвам от много време.Досега забялзвах все отделни цветове и нямах нужда от поредната блестяща пудра, но малката тройка веднага предизвика интереса ми.
Няма нужда да казвам, че са се опитали да копират изцяло хайлатърите на The Balm и по-специално Mary-Lou Manizer дори с името.
Та палитрата се казва Gabrini - The Manizer Sister Highlighter и се предлага в две разновидности A и B, за по-светла и по-тъмна кожа.Този път избрах А варианта за светла кожа, тъй като цветовата гама ми допадна повече.
Опаковката е от лека, но не евтинееща пластмаса и компактния размер позволява да се носи при пътуване.Цветовете на продуктите позволяват да се ползват и като сенки, което веднага намаля допълнителните грим продукти, които носите.В компактната палитра има 3 гнезда с пудра по 4,2гр всяка или просто казано с размер на монета от 2 лв.
Всяка пудра има красив принт.Формулата на всеки цвят е еднаква и леко маслена.Лесно се нанся със сбита четка.Пухкавата четка разпрашва пудрата повече от необходимото.
Сравнено с оригиналния Mery-Lou бих казал, че Gabrini имат по-едра, а не толкова фино смляна консистенция.Въпреки това няма големи брокатени частици.Блясъкът е забележим и при леко напластяване става идеален за силен вечерен грим.
Нанесен върху добра основа хайлайтърът Gabrini издържа до 8 часа без забележка.След този период се забелязва как започва да изчезва особено при смесена кожа.Запечатан с термална вода или спрей, няма грижи.
Количество на всеки хайлайтър е малко, но предвид колко малко продуктне нужен за гримиране, е напълно достатъчно за години употреба.
В заключение бих казала, че Gabrini The Manizer Sister Highlighter ми допадат за дрогериен продукт и съотношението качеството-цена напълно отговаря.Не е отлично като theBalm, но в никакъв случай не е лошо.
Купих тази палитра от Елитис на цена 9,99лв.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS