What are you looking for?
2020-05-14

Catrice Demi Matt червило - 010 и 070

Рядко ми се случва да купя повече от един продукт от дадена серия.Две червила е още по-голяма рядкост.Това се случи след като тествах червилата Catrice Demi Matt.Първо взех 010 Warm Sandstone и толкова ми хареса, че купих 070 From Rose with Love.
070 From Rose with Love е тъмно розов цвят, който на устните ми е далеч по-ярък и плътен.
010 Warm Sandstone е перфетният нюд за мен.Цветът е my lips but better и чудесно се съчетава с ярък грим или за офис визия.Лично аз го нося редовно на работа.
По-надолу пиша общо за двете червила, тъй като според мен са идентични като ефект.
Червилата са в многоъгълна матова черна опаковка от пластмаса, която е достатъчно стабилна и не носи евтино усещане в ръка.Заострената форма на червилото улеснява точното нанасяне, без да излизам от контура.
Ароматът на червилата е сладникав и лек като не е дразнещ.
Формулата на Semi Matt е много приятна - средно мека, лесна за нанасяне и много пигментирана.
Финишът на серията, както можете да се досетите от името, е полуматов.На слънце се вижда лек блясък, но на обичайна дневна светлина е по-скоро матов.
За плътно покритие е необходимо едно минаване по устните и имам завършен вид.Не е нужно напластяване или повтаряне.Червилата оставят кадифено усещане върху устните без да тежат или лепнат.
Макар матовия си финиш, тази серия червила не изсушава устните и не подчертава несъвършенствата.
Това, което ми харесва най-много в Semi Matt е тяхната издръжливост.Черилата издържат над 4 часа въпреки хранене и пиене на кафе.Още виждам линии по салфетката си на обяд.При хапване на по-мазни храни червилото ще изчезне по-бързо.Естествено има избледняване, но то е равномерно, не остава само грозен контур и при подновяване изглеждат перфектно.
Цената на червилата е 8,20лв за брой и напълно си залужават.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS