What are you looking for?
2020-06-14

Eucerin Hyaluron-Filler ултралек хидратиращ гел и Hyaluron хидратиращ спрей

Гамата на Eucerin се увеличи с нови два продукта - Hyaluron-Filler ултралек хидратиращ гел и Hyaluron хидратиращ спрей с хиалуронова киселина.Марката се утвърди като основна грижа за кожата на лицето ми пред последните години и нямах търпение да пробвам новите продукти.Ултралекият хидратиращ гел и Хидратиращият спрей имат много общо, но и разлики като усещане, за които ще разберете по-надолу.
Eucerin Hyaluron-Filler хидратиращ гел идва в стъклено малко шишенце с помпа.Стабилно качествено стъкло, което не заема много място и е удобно за пътуване.Помпичката подава достатъчно количество продукт с едно изпомпване макар на пръв поглед да изглежда малко.
Формулата на продукта наподобява безцветен гел.Ароматът не е прекалено силен, но се усеща и е типичния за серията Hyaluron-Filler.Съставът и повече подробности може да намерите тук.
Eucerin Hyaluron-Filler хидратиращ гел обещава моментална хидратация като повишава кожната влажност до 24ч. и намаляване на фините линии.
Аз ползвам гела, както е препоръчително сутрин и вечер след почистване на лицето нанасям по една помпа.При нанасяне има нужда от около 1-2 минути за да попие.В този период има леко лепкаво усещане, което изчезва напълно щом продуктът попие.След това не оставя мазни следи или друго неприятно чувство.Кожата видимо става "напомпана" и свежа.Нямам сухи или белещи се участъци.Фините линии, които имам от дехидратация се запълват и заглаждат.След това спокойно нанасям дневния си крем със слънцезащитен фактор.
Директно след този продукт съм нанасяла и фон дьо тен, тонирани кремове и досега не съм имала "кир ефект" или други проблеми, така че бих го определила като безпроблемна база за грим.Не съм видяла допълнително омазняване или опъване на кожата от сухота.
Флакончето е малко, но продуктът е изключително икономичен и лесно се разнася по цялото лице и шия.
Eucerin Hyaluron-Filler ултралек хидратиращ гел е подходящ за всеки тип кожа, но горещо го препоръчвам за смесена и мазна кожа, която също задължително трябва да бъде хидратирана.За хората със суха кожа също би бил отлично допълнение към грижата.Цената на продукта е около 30лв и е напълно оправдана, а количеството му е 30мл.
Eucerin Hyaluron хидратиращ спрей с хиалуронова киселина е иновативен продукт на марката, който напомня на термална вода, но е много различен.
"Комбинацията от хиалуронова киселина и глюко-глицерол улеснява активирането на собствената хидратация на кожата. Активираните от глюко-глицерола разпределителни канали на хидратация транспортират вода между кожните клетки и поддържат балансът на кожна хидратация отвътре.
Други спрейове, без хидратиращи съставки, са неспособни да задържат влагата, тъй като чистата вода се изпарява бързо, правейки кожата още по-суха отпреди и, с течение на времето, тя става и чувствителна"
Ползвала съм почти всички термални води, които може да намерите в аптеките и разлика има.Повече подробности може да прочетете тук.
Спреят идва в типичен флакон в бял цвят.По-голям е от стандартен дезодорант, но може да се носи в дамска чанта, макар това да не е вариант при мен.
Продуктът няма аромат според мен и нанасянето ми е лесно като детска игра.Пръскам по цялото лице и шия от около 20см на чиста кожа.Струята е изключително фина и на миниатюрни капчици.Докато термалните води се усещат като чиста вода и попиват за няколко секунди, ти Eucerin Hyaluron уставя лек филм по кожата до момента, в който попие изцяло.За тази цел има нужда поне от 2 минути.
След употребата на спрея кожата е видимо освежена и повърхностния слой изглежда хидратиран.Поне по мое мнение е приятен продукт за бърза грижа, но задължително трябва да се съчета с основен крем.Изполван самостоятелно продуктът не дава отличното усещане за хидратация на Hyaluron-Filler ултралек хидратиращ гел.
Лично аз предпочитам да ползвам спрея вечер след почистване на лицето и през деня, когато съм у дома и имам нужда от освежаване.
Цената на Eucerin Hyaluron хидратиращ спрей с хиалуронова киселина е около 14-15лв за 150мл продукт колкото цената на повечето термални води, а ползите от хиалуроновата киселина са много повече.

*Продуктите са ми предоставени от PR

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS