What are you looking for?
2020-07-01

Nivea озаряващ оризов скраб със сок от малина

От няколкото години не ползвам ексфолианти за лице, предпочитам почистването с електрическа четка.Преди няколко седмици случайно видях на рафта Nivea озаряващ оризов скраб със сок от малина и реших да го пробвам.Ексфолиантът е предназначен за суха и чувствителна кожа, каквато моята не е, но реших да взема него вместо този с алое вера подходящ за смесена и мазна кожа.

Опаковката е компактна и удобна за употреба и пътуване.Ароматът наподобява малина, но е лек и след измиване не се усеща по кожата.
Това, което ме привлече е че формулата на скраба е с естествен произход без съдържание на микропластмаса.Според производителя оризови семена от Japonica се натрошават и пресяват, а след това се смесват с био малинов сок.Консистенцията на ексфолианта е гелообразна с фини микро частици и прозрачен цвят.Тук може да видите състава на продукта:
Аз ползвам оризовия скраб в дните, когато почиствам лицето си механично и не ползвам електрическа четка.Продукът наистина е много нежен и според прозиводителя е подходящ за ежедневна употреба, но предпочитам да не прекалявам.
Nivea озаряващ оризов скраб се нанасян на мокра кожа и се масажира като се избягва зоната около очите и устните.
Скрабът не се пени, няма грубо или дерящо усещане при измиване.След употреба на оризовия скраб кожата се усеща чиста, повърхностния слой мъртви клетки е премахнат, но не очаквайте скърцащо или огледално усещане за повърността на кожата.След дълготрайна употреба се забелязва озаряване на лицето до степен да се изравни тена, но и нещо невероятно.
Мисля, че продуктът наистина е подходящ дори за суха кожа без да е прекален.При по-хладно време се усеща много леко опъване след подсушаване, но така или иначе задължително нанасям хидратиращ продукт.
Продуктът е икономичен и с количество, колкото бадем измивам цялото лице и шия.Доволна съм от скраба и бих го взела отново.
Купих Nivea озаряващ оризов скраб със сок от малина на цена 8,99лв за 75мл продукт, което ми се вижда леко високо като цена за дрогериен продукт.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS