What are you looking for?
2020-08-25

Urban Decay On The Run Bailout палитра

Любовта ми към сенките на Urban Decay е всеизвестна.Малката палитра, която беше отново случайна находка в безмитния магазин на Пристанище Варна и нямаше как да я пропусна на тази цена.Серията On The Run е вдъхновена от голямата UD Born to Run палитра и всъщност съдържа 5 мини палитри, а аз попаднах на Bailout.
Палитрата е в малка опаковка от твърд картон, която е издържана в лилаво в унисон с нюансите в палитрата.Urban Decay On The Run Bailout съдържа 8 цвята и ще излъжа, ако кажа че можете да направите безброй различни визии с нея.С тази палитра може да създам ежедневен и вечерен грим и ми е достатъчна при пътуване пре уикенда, когато не съм на някакво събитие.
- Skim - прасковено бежово със сатенен финиш.Има отлична пигментация, но леко се разпрашва.
- Bailout - прасковено оранжево с матов финиш.Отново добра пигментация и леко разпрашване, за мен тази сенка е по-суха, типично за матовите.
- Faith - средно кафяво с матов завършек - един от любимите ми нюанси за преливане.Отново леко разпрашване и суха текстура, а пигментацията отлична. 
- Rebound - наситено кафяво с фини лъскави частици и сатенен финиш.Мека и много пигментирана формула, която се разпрашване повече от останалите.
Chopper - прекрасно медно с фини сребристи частици и металически завършек.Този цвят се оказа с най-слаба пигментация и има нужда от напластяване за постигане на плътен цвят или нанасяне с мокра четка.
- Double up - тъмно кафяв цвят с фини златисти частици, които са почти незабележими.Пигментацията е добра и има леко разпрашване в рамките на нормалното.Преливането също се извършва с лекота.
- Pickup - бледо розово с множество фини и по-едри сребристи частици.Като цяло по-труден за ползване цвят, заради средната пигментация.Добре се съчатава за изсветляване на даден цвят или ефект върху тъмна сянка.За плътен цвят изисква по-скоро мокра четка или нанасяне с пръсти (на което аз не съм фен).
- Vice - прекрасно тъмно лилаво със студен подтон и финиш между сатенен и металически.Пигментацията е отлична, макар формулата да не е мека, както на другите цветове.
Сенките аз нанасям върху основа, тъй като имам мазен клепач.Факт е че при Urban Decay On The Run Bailout, както останалите палитри, сенките издържат над 7 часа и няма проблем с преливането им.
На суочовете сенките са нанесени без база и няма напластяване, за да се види пигментацията при едно нанасяне.Доволна съм от покупката, но си признавам, че съм пристрастна към марката и качеството на сенките ѝ.
Купих Urban Decay On The Run Bailout на цена от 26лв и препоръчвам за феновете на марката, които искат малко, но подбрани цветове.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS