What are you looking for?
2020-10-21

Bell HypoAllergenic Rich Creamy червило - Naked Pink 01, Nude Beige 02 и Coral Beige 04

Bell HypoAllergenic отново ни изненадват с нова серия червила и нов онлайн магазин, но за него по-надолу.Новите Rich Creamy червила обещават дълготраен ефект, кремообразна хидратираща формула и наситен цвят.Предлагат се в 6 цвята, а при мен пристигнаха Naked Pink 01, Nude Beige 02 и Coral Beige 04.Както и останалите продукти на бранда, са подходящи за хора с чувствителна и/или склонна към алергии кожа.
Червилата пристигат в черна картонена кутия, а самите те са в сива метална гилза, която се усеща достатъчно стабилна и качествена в ръката.Те имат също интересна и удобна за нанасяне форма.Формулата на Rich Creamy е плътна кремообразна и се нанася с лекота, а пигментацията е на добро ниво.Цветовете в гилзата изглеждат по-тъмни от действителността.Ароматът е почти незабележим.
* Naked Pink 01 - бих го определила като бебешко розово, което ще стои още по-добре на светлокожи блондинки.
* Nude Beige 02 - бежов нюд с кафеникав подтон, идеално за този сезон.За съжаление не стои добре на моя тен.
* Coral Beige 04 - любимият ми цвят от трите.Бледо коралово, идеално за офис визия.
Вече месец ползвам трите червила като наблягам на номер 04, защото се оказа точно моят цвят.
За това време мога да кажа, че червилата имат сатенен завършек и не подчертават несъвършенствата.Нанасят се и избледняват равномерно, а не оставам с едни грозни контури при пиене или хапване.Усещам устните си хидратирани през цялото време без да има изсушаване след определен период например.
Дълготрайността зависи много от начина на живот при всеки.Аз често пия кафе или вода и съответно червилото избледнява до два-три часа, което не е малко.За сметка на това, ако търсите дълготрайност Bell Хипоалергенно пудра червило за устни, което имам е бетон и горещо го препоръчвам.
Цената на Bell Rich Creamy червилата е 15,88лв.Продуктите Bell HypoAllergenic, както и доста други марки вече може да закупите он-лайн на сайта Taota.

*Продуктите са ми предоставени от PR

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS