What are you looking for?
2020-10-17

BelleBox Октомври 2020


Поне от година не съм поръчвала бюти-кутия и учудващо успях да се изкуша от октомврийското издание на BelleBox.Тези кутии са с абонамент, който може да се прекрати по всяко време.Отне им доста време да ми изпратят първата кутия, но по този въпрос по-надолу.Ето какво представлява кутията BelleBox.
Първото ми впечатление е че кутията е много малка като размер, не случайно я снимах заедно с ръката си за сравнение.За сметка на това е пълна.Самата кутия е от обикновен картон и смятам да изхвърля, няма да ми влезе в употреба за дълго време.
В кутията има листче с описание на продуктите и приблизителната им стойност.
1.Първият разкрит продукт беше Mudmasky Leave-Me-On Autumn маска за лице.Маските Mudmasky са доста известни и ми беше интересно да пробвам най-новата им маска подходяща точно за настъпващата есен.Пълноразмерен продукт на цена 39€ или приблизително 77лв.
2.MAYY Vanilla Mocha палитра сенки за очи беше вторият разкрит продукт, който успя да ме накара да поръчам кутията.Палитрата е малка и много компактна с типични нюд цветове.Имам тези цветове из различни палитри, но тази смятам да нося в чантата си заедно с малка четка и да ползвам в движение.Не съм ползвала нищо на марката, но цветове са пигментиратни на първо четене и ми харесват.Пълноразмерен продукт с цена £15 или приблизително 33лв.
3.Brave New Hair Reboot Mask Concentrate маска за коса.Отдавна се каня да пробвам продуктите на марката, но все не стигам до тях.Брандът е български и набра по-голяма популярност покрай продутките които създаде съвместно с бг-влогъри.Маската е дълбоко хидратираща и обещава да възстанови вътрешната структура и здравина на косъма.В BelleBox-кутията има 50мл продукт, а пълноразмерният продукт е 250мл с цена 18,90лв.
4.VQ by Vitamasques Pineapple Gommage Peeling Gel - корейки ексфолиант за лице, който съдържа екстракт от ананас и ензим от папая.Подходящ е дори за чувствителна кожа и обещава нежно да почисти порите и да премахне мъртвите клетки.Ще ми бъде интересно да го пробвам.В кутията продуктът е 20мл, а пълноразмерният пилинг се предлага в 50мл на цена £15 или приблизително 33лв.
5.Vitamasques Pineapple Face Sheet mask - памучна маска за лице от същата серия на корейската марка Vitamasques.Освен екстракти от ананас и папая съдържа още хиалуронова киселина и витамин С.Още една маска за лице ми идва в повече в една кутия, но поне е за еднократна употреба и ще я пробвам.Пълноразмерен продукт с цена £3,99 или приблизително 9лв.
6.Мостра на дневен крем за лице Glow от RumiCosmetics.Честно казано мостра от 2гр не бих сметнала за цял продукт, но все ще ми влезе в употреба при някое пътуване.
Освен това има включен талон за 15% намаление на аксесоар в сайта kikimoraofficial.com
Кутията ми хареса като цяло.Най-много ми допадна това, че сенките бяха с непокътнат предпазен стикер и няма как някой да ги отвори.Същото нещо се отнася за маските за лице и пилинга, които имат предпазно фолио.
Не ми допадна това, че чаках повече от 10 дни за кутия и не получих отговор на мейла си.Поръчах кутия на 4.10.2020 и получих потвърждение на мейла на 5.10.2020 в очакване на телефонен разговор.Обадиха ми се чак на 15.10.2020 и получих кутията си на 17.10.2020г.Първите кутии се разпращаха още на 5.10.2020г.Предполагам, че следващите месеци няма да има подобен проблем.Честно казано вече бях загубила интерес.
Цената на BelleBox e 24,99лв на месец и отделно плащате 3,49лв доставката чрез Спиди.Кутията за месец октомври напълно си оправдава цената и за мен си заслужава.Ще видим дали ще ми допадне следващата или ще се откажа.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS