What are you looking for?
2020-10-30

Gliss Protein + Shea Butter маска за коса

Имам си нов неочакван фаворит в маските за коса, а именно новите протеинови маски на Gliss.От няколко месеца ползвам Gliss Protein + Shea Butter подхранваща маска за увредена и слаба коса с масло от ший.Тя обещава да укрепи структурата на косъма, да осигури допълнителни грижи и да предотврати цепенето на краищата. 

Маската е в голяма опаковка тип "буркан" с капачка на винт.Обемна е и не е удобна при пътуване, по-скоро трябва да си отсипя в нещо по-малко.
Формулата наподобява ваниловия крем на Dr.Oetker...пухкава и с убийствен аромат, който не е тежък или задушаващ. Той се задържа кратко след баня и не би се сблъсквал с парфюм например.Състава може да видите тук:

Маските от тази серия имат възможност да се ползват по 4 различни начина.

1.Маска преди измиване на косата - нанасям на суха или мокра коса, изчаквам няколко минути и измивам косата с шампоан.

2.Като стандартен балсам - нанасям на измита коса и изплаквам.

3.Като стандартна маска - нанасям на измита коса, изчаквам 3-4 минути и изплаквам.

4.Грижа без отмиване - нанасям малко продукт по краищата на подсушена с хавлия коса.

Аз ползвам Gliss Protein +  Shea Butter основно като балсам или маска с отмиване.Вариантът преди миене не е толкова ефективен при мен, а този без отмиване утежнява излишно косъма и не стои добре.Продуктът се отмива добре от косата и не оставя тежко усещане.
Факт е, че след ползване на тази маска косата ми е супер лъскава и жизнена.Изглежда добре хидратирана без сухи краища.Разресвам се с лекота и постоянно искам да пипам косата си.Това е любимата ми маска към момента, защото при наличието на 4 други, никоя от останалите не може да доведо до такъв видим ефект върху косата ми.Не забелязвам да оказва влияние на омазняването на скалпа нито в положителна, нито в отрицателна степен.
Маската е огромно количество, което аз използвам вече повече от половин година и я намирам за много икономична.Според мен би се отразила добре и на суха коса.
Цена на Gliss Protein +  Shea Butter е 11,99лв за 400мл и мога да кажа, че си заслужава предвид ефекта и голямото количество.

*Продуктът ми е предоставен от PR.

Add your comment

  1. Aз много харесвам продуктите на тази марка, макат да не се отраяват добре на косата ми, но....всичко се развива и може да ги пробвам тези маски - може пък да ме изненадат. Благодаря за прекрасното ревю.

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS