What are you looking for?
2020-11-04

BelleBox ноември 2020

Днес получих бюти кутията BelleBex за ноември и нямах търпение да видя какво се крие в нея.Още при вземането то куриера ми направи впечатление колко е лека.
Отново имаме лист с описание и цени, а в кутията все пак се крият 5 продукта.
1.Първият разкрит продукт беше VQ Pineapple Antioxidant Glow Serum - серум от серията на маската и скараб от предходната кутия.Маската беше приятна и с интерес ще пробвам серума.Той от своя страна обещава да озари кожата и да я дари с блясък.Формулата е лека и попива бързо на първо четене.Съдържа много фини озаряващи частици, които изглеждат чудесно на слънце.Пълноразмерен продукт с цена 17.99£ (приблизително 39 лв).
2.Вторият разкрит продукт беше The Beauty Crop Fabulous Flocking Lashes mascara - cruelty-free спирала, която обещава да придаде наситен черен цвят и драматичен поглед.Освен това е водоустойчива, но да се надяваме да не се стига до сълзи.Пълноразмерен продукт с цена 17€ (приблизително 17 лв).
3.Третият продукт отново е на марката The Beauty Crop.В малката симпатична опаковка се крие Mini Glow Milk Dropper Liquid Highlighter в цвят Pear Pressure.Течен хайлайтър обогатен с кокосово и арганов масло.Не тайна, че обичам този тип продукти и ще ми бъде интересно да го пробвам.Формулата му е на мус, а не течна както очаквах и придава много красив блясък.В кутията с размер 5мл на цена 8€ (приблизително 16 лв)
4.Wella Shockwaves Dry Shampoo - често ползвам сухи шампоани и този ще ми влезе в употреба.Очакванията ми са високи към този тип продукти и се надявам да ги оправдае.Марката обещава продуктът да подобри вида на косата и да придаде обем.Мини опаковка от 65мл с цена 5лв.
5.Oh K!Face Tights Sleep Patches - пачове, които се нанасят върху определени зони и обещават да отпуснат мускулите на лицето, докато спя, омекотявайки фините линии.Пачовете са обогатени с масло от авокадо и екстракт от ананас.Пълноразмерен продукт с цена 3,50£ (приблизително 8 лв).
BelleBox ноември оправдава цената си и ще ползвам всички продукти.Допада ми и ще очаквам декемврийската кутия, а после ще видим.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS