What are you looking for?
2020-11-28

Kibrit Brave New Christmas кутия


Признавам че не бях се замисляла за поръчка на бюти кутии, тъй като идеите ми бяха други, но искрено се зарадвах, когато от Кибрит ми изпратиха тяхната Коледна бюти кутия Brave New Christmas, която са създали в колаборация с Brave New Hair.
Съдържанието на кутията е предварително разкрито, но усещането да я видиш на живо е различно.Първото ми впечатление, когато взех кутията от куриера беше колко е тежка.
Кибрит Brave New Christmas е в зелен цвят с красива лъскава коледна украса.Всички продукти в кутията са пълноразмерни.Продуктите от тази серия на Brave New Hair не се предлагат отделно и са създадени специално за тази колаборация с Кибрит.В кутията има приложена бланка с описание на продуктите, в която си личи професионализма на Кибрит.

Цялата серия има божествен аромат на коледни бисквити, който успява да се задържи дори след излизане от банята.Успях да пробвам продуктите два пъти и за всеки ще напиша кратки първи впечатляние.Окончателно мнение мога да имам след като ги ползвам поне месец.Ето какво съдържа подробно:
1.Шампоан Brave New Hair The Priming Shampoo - нежен шампоан, който почиства косата и я прави по-еластична и устойчива преди нанасяне на следващите продукти /250мл/.Шампоанът се пени добре като за продукт, който няма сулфати.Не очаквайте супер богата огромна пяна, а достатъчно за измиване на косата.По навик ползвам по-голямо количество, когато косата ми е прекалено замърсена.
2.Следващата стъпка е Brave New Hair The Star Dust Hair Serum - серум съдържащ известната Brave Plex технология, която действа в дълбочина за укрепване на кератиновата структура във вътрешността на космения фоликул.Обещава да повиши здравината на косъма и да намали накъсването.Нанася се по дължините на вече измита и посушена с кърпа коса.Веднага след това без да изплакваме нанасяме крема за коса с помоща на четката от комплекта и изчакваме 10-15 минути магията да подейства. /6 бр * 10мл/.
3.След серума продължваме с крем Brave New Hair The Cookie Cream Sealer.Още при развиване на бурканчето ми се иска да взема лъжица и да го хапна, но се въздържам.Кремът вече написах се нанася веднага след серума и подсилва действието му като го затваря в косъма.Спомага за по-лесно разресване и защитава от накъсване без да утежнява косъма. /250мл/ Усещането е точно за ползване на маска за коса, която не утежнява косата и не я сплесква след подсушаване.
Стъпка 4 е Brave New Hair The Miracle Enhancer - заздравяващ балсам, обогатен с нискомолекулен кератин.Той действа на повърхността на косъма като наваксва естествения ѝ протеин.Продуктът обещава да защити и укрепи косъма, също го предпазва от цъфтеж и придава блясък и форма.Балсамът е лек и за мен основната му функция след всичко друго е точно да спомогне разресването.Ползвах го заедно само с шампоана и също се държа отлично.

5.Комплектът е завършен от красиво бижу под формата на четка за коса в златен или платинен цвят.В моята кутия четката е златиста и компактна.Върши чудесна работа за нанасяне на крема в банята.
Kibrit Brave New Christmas би стояла чудесно под елхата и би зарадвала всяка дама, която обича косата си.Според мен е много сполучлив подарък за близка приятелка, сестра или майка.
Кутията може да поръчате на сайта на Кибрит с цена 44,89лв.

Add your comment

  1. Здравейте, дали може да дадете по-дългосрочен отзив за продуктите?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Като цяло мнението ми не е променено.От серумът не видях голям ефект, освен допълнителен блясък.Балсамът е слаб, ако се използва самостоятелно.Виждам най-добър ефект от едновременното ползване шампоан-маска-балсам.

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS