What are you looking for?
2020-12-01

BelleBox Декември 2020

"Перфектният начин да кажеш Чао на не толкова перфектната 2020-та година"...това е надсловът на декемврийската BelleBox, който доста ми допадна.Годината почти изтече и горещо се надявам следващата да бъде добра за всички ни.
Това е стандартната месечна кутия от абонамента, която има красива коледна визия.Този път BelleBox са се постарали и с брошурката с информация за продуктите, за което голямо браво.
В кутията за декември се крият следните 5 продукта:
1.3INA Tha Fixing Spray - спрей 3 в , който обещава да хидратира и освежи кожата, да фиксира грима и е подходящ за основа.Има готин аромат и ще видим как се справя с фиксирането.Пълноразмерен продукт с цена 32лв.
2.Отново продукт на 3INA, но този път течно червило The Longwear Lipstick в цвят 501 - цветът и ароматът на вишна ми допада.Матовият финиш също е класически, така че ще се ползва.Пълноразмерен продукт с цена 28лв.
3.Третият продукт е Brave New Hair Keratin Mask Concentrate.Имам вече 3 маски на марката и тази ще ползвам при пътуване заради малката опаковка.Обещава да се погрижи за непокорна, твърда и суха коса.Опаковка от 50мл с цена приблизително 4лв.
4.dr.Eve Ryough Vitamin C Night Moisturiser е овлажнител, който се ползва вечер и е лимитирано издание. Съдържа една от най-добрите форми на витамин С - L-аскорбинова киселина, която в комбинация с хидратиращи съставки като хиалуронова киселина, арганово масло и розово масло има за цел да изсветли неравномерния тон на кожата и отново да запълни уморената, дехидратирана кожа.Честно казано нямам търпение да го пробвам.Пълноразмерен продукт с цена уау - 131лв.
5.Последният продукт е OH K! Chok chok Plumping Hyaluronic Acid Lips Mask - маска за устни, която съдържа хиалуронова киселина и витамин В3 обещава направи устните ми меки и гладки.Пълноразмерен продукт с цена 9лв.
За цената си от 24,99лв кутията си заслужава и ме зарадва.Марките не са толкова известни в България, но продукти на 3INA съм купувала от Милано и марката ми е позната.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS