What are you looking for?
2021-01-17

TRESemme Colour Shineplex шампоан

Марката TRESemme упорото се рекламира от известно време и на нашия пазар.Аз реших да пробвам първоначално шампоан за боядисана коса Colour Shineplex.Марката обещава нежно почистване на косата, без загуба на цвят и блясък.

Шампоанът е в голяма удобна за употреба опаковка.Формуата е с бледорозов цвят и е леко водниста.Ароматът е лек флорален и изобщо не се задържа след измиване.
Това, което ме привлече в този шампоан е липсата на сулфати в състава.Освен това е обогатена с масло от камелия.
Очаквано шампоанът не прави обилна пяна, но все пак се пени достатъчно.При много замърсена коса, имам нужда от доста количество продукт, за да имам усещане за напълно чиста коса.Естествено не говорим за премиване до скърцане.При измиване се усеща леко заплитане, но аз така или иначе задължително ползвам балсам или маска за коса с измиване след употреба на шампоана.
След подсушаване косата ми се усеща мека, гладка и подредена.Няма раздразнения или други проблеми.Не съм забелязала цветът на боята ми да "пада" по-бързо, та бих казала че в това отношение изпълнява обещанията.
За качествено измиване на косата ми е необходимо по-голямо количество от обичайното и не бих определила продукта като икономичен.
Шампоанът е приятен и бих го купила отново.Купих TRESemme Colour Shineplex на цена от 6,80лв от Метро.

Add your comment

  1. Ох едно от нещата на този свят които мразя е Тресеме😁😁шегата настрана,но на мен техни продукти ми влият зле и не бих повторила 😁😁

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Разбира се, нормално е да има коси(хора) които не се спогаждат с продуктите им.Кои продукти си ползвала?

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS